Újraindul a mozis Transformers-franchise?

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Transformers: Az utolsó lovag visszafogott anyagi sikere után a Paramount és a Hasbro úgy döntött, újraindítják a filmes Transformers-sorozatot.

A kritikusok a 2007-es rajt óta ütötték a Michael Bay rendezte Transformers-filmeket, de a rajongók egészen a legutóbb bemutatott részig lelkesen kitartottak szeretett franchise-uk mellett. Mert amíg a Transformers: A kihalás kora még 1,1 milliárd dollárt termelt világszerte, addig a tavaly bemutatott Az utolsó lovag már "csak" 605 millió dollárt hozott a konyhára.

Ez a drasztikus bevételzuhanás pedig úgy néz ki, a Paramountot és a Hasbrót is gondolkodóba ejtette, aminek a legfrissebb hírek szerint az lesz a következménye, hogy az idén bemutatásra váró, a teljes mozis univerzumot kiszélesítő első, önálló film, a Bumblebee után parkolópályára teszik a teljes franchise-t, újragondolják, mit kezdjenek vele, és jó eséllyel teljesen a nulláról újrakezdik majd a történetmesélést.

Ennek ad alapot a Transformers World legfrissebb beszámolója is, amiben arról ír a magazin, hogy a New Yorkban tartott Toy Fair konferencián a Hasbro filmes tervei közül kikerült a tavaly bejelentett Transformers 6, ráadásul a következő évekre sincsen betáblázva egyetlen egy Transformers-film sem. A Transformers World úgy tudja, a Paramount nemrég egy teljesen új csapatot is összehozott, akiknek épp az a feladata, hogy megvizsgálják, hogyan is áll most a franchise és hogyan lehetne majd újraindítani azt.

Természetesen a két fél közötti korábbi megállapodások továbbra is élnek, vagyis készül a következő G.I. Joe-film, de egy Dungeon & Dragons- és Micronauts-mozira is lehet számítani.

19.
19.
pjoco
Gyerekek kellenek az "idióta" látvány filmek is. Én szeretem őket. Például idén a Pacific Rim, ami mérföldkövekkel jobb mint a Transformers legutóbbi 2 része.
Ezzel nem védem a Transformers szériát. Az első részt uram bocsáss még szerettem is, de aztán folyamatos lejtmenet. A legutolsó meg már gyomorforgatóan bűn rossz volt. Egyszerűen követhetetlen, logikátlan, csak a bumm bumm csihi puhi, azt se tudod ki kivel van merre hány méter. Nem nem kérek többet belőle. Reebot jöhet. Adok egy esélyt neki majd,
15.
15.
LexerTheFirst
#14: Ha lesz benne pár csöcsvillantás, akkor már fejlődött a sorozat :D
14.
14.
markoci555
adjuk el újra ugyan azt a ****t, nulla színészi munkával és karakterekkel, menjünk rá még jobban a kinézetre meg az akciójelenetekre hogy a néző az agyát csak lélegzésre használja

a közönség meg beszól mindenkinek aki leszólja ezt a hányadékot
11.
11.
Blueberry
#10: Minden részre azt mondják,hogy az lesz az utolsó
10.
10.
Hab
Szerintem az első 3 rész még viszonylag rendben volt, utána kellett volna abbahagyni.
9.
9.
shatterhand
Sztem dögunalmas a sorozat,de az miért zavar egyeseket,hogy XY sorozat folyton új részt kap? Te pénzed fogy, te idődet rabolják, meg kell nézned vagy mi? Szard le, nem mész el rá. Sztem kutyát nem érdekli,hogy téged nem érdekel.
8.
8.
Yonkou
#7: Hogy lehet 1 teljesen új szériát leszarozni még mielőtt bármit is látna belőle az ember. Ha maga az univerzum szar szerinted, oké. Érthető lenne, én sem szeretem... De itt a filmsorozat rebootjáról van szó. Nem törvényszerű, hogy szar lesz...
7.
7.
Neo1989
Megnézni nem fogom, fájdalmasan szar széria.
5.
5.
Blueberry
Még hányszor akarják újrakezdeni? Kicsi az esély,de hátha most kapunk valami értékelhetőt
1.
1.
LexerTheFirst
Hála istennek, kurvára szükség van az ilyen idióta látványfilmekre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...