Switchre is jönnek a Mega Man Legacy Collectionök

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom megerősítette, hogy májusban Nintendo Switch-re is megjelenik mindkét Mega Man Legacy Collection. A tartalmat tekintve nem lesz nagy változás, de azért akad egy-két Switch-re szabott újdonság is.

A Mega Man Legacy Collection első és második része május 22-től lesz megvásárolható Nintendo Switch-re. A sorozat klasszikus részeit tartalmazó csomagok korábban már beszerezhetők voltak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, így az azokon elérhető tartalmak most is visszaköszönnek.

Ennek megfelelően az első kollekció a sorozat első hat epizódját fogja tartalmazni, többek között egy művészeti képekkel, zenei anyagokkal, felhasználatlan dizájnokkal és sok más egyéb, rajongóknak szánt extrákkal telepakolt Museum Mode-dal. Emellett az első gyűjtemény amiibo-támogatást is kap, amit a sima vagy az arany Mega Man Amiibóval érhetünk el, és aminek a segítségével feloldhatjuk az eddig csak a 3DS-változatban elérhető rajongói kihívásokat. (Az első pakk 3DS-re is megjelent.)

A második kollekció a hetedik résszel nyit és a tizedik felvonásig tartalmazza majd a sorozat darabjait. Itt is kapunk Museum módot, illetve a korábban megjelent összes DLC is a csomag része lesz.

A gyűjtemények külön-külön is beszerezhetőek lesznek majd az eShopból, 15 és 20 dolláros áron, míg a dobozos kiadás 40 dollárba fog kerülni, igaz, ezt egyelőre csak Észak-Amerikában lehet majd kapni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...