Hivatalos: jön a Burnout Paradise Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha az elmúlt hónapokban már több jel is utalt arra, hogy az EA felújítja a Burnout Paradise-t, csak ma vált hivatalossá a dolog. A Remastered változat március közepén jön Xbox One-ra és PS4-re felturbózott grafikával és 60 fps-sel.

A Criterion Games és az Electronic Arts úgy gondolta, hogy a Burnout Paradise még ma is egyedülálló és szórakoztató tud lenni, ezért újra kiadja a versenyjátékot a jelenlegi generációra is. Tavaly december óta számos szóbeszéd kelt szárnyra a felújított változatról, de ma feltűnt egy bolti promóciós anyag képe, ami már a dátumot is megszellőztette.

Így ma délután a Criterion megerősítette, hogy március 16-án érkezik a Burnout Paradise Remastered PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az EA Access-tagok már március 9-én nekiveselkedhetnek.

Az alapjáték mellett mind a nyolc kiegészítőt tartalmazza a csomag, beleértve a Big Surf Island nevű pályát is. A készítők számos technikai fejlesztést hajtottak végre, nagyobb felbontású textúrákat kapunk, de Xbox One X-en és PS4 Prón a 4K-támogatás és a stabil 60 fps sem elérhetetlen.

A PC-s változat valamikor a konzolos verziók után érkezik az Originre - a pontos dátum még nem ismert.

12.
12.
#11: Sajnos sok olyan resolution tweak van, ami igazából nem változtat a képarányon, hanem egyszerűen széthúzza oldalra a képet, ezzel kitöltve a kijelzőt. Szvsz ez sokkal zavaróbb, mint a két fekete csík a monitor szélén.
11.
11.
Stranger
#10: Simán belőheted a 4k-t ha akarod, a legtöbb játékhoz van widescreen tweak is. Attól még hogy régi hardverekre optimalizáltak ugyan olyan jól futnak a legújabb gépeken is. Hiába használnak ki egy szálat, a mai prociknak az egyszálas teljesítménye is sokkal erősebb.

Sajnos te is laptopot használsz, ezekkel a 2 videokártyás rendszerekkel tényleg lehetnek gondok. Ha Intel GPU-ra kényszerít az annyira gyenge, hogy rosszul futhatnak akár régebbi játékok is. Egy AMD/NV driverben mai napig bent vannak a profilok a 20 éves játékokhoz is és semmi probléma nincs a futtatásukkal.
10.
10.
#9: Nem minden esetben játszható a mai napig, mivel nem mai hardverre fejlesztették. Csak a lent felsoroltakból több olyan játék is van, ami nálam pl. makacskodik és kizárólag a laposom integrált gpu-járól hajlandó futni.

Amikor készültek, még a HD sem volt standard, nem bírja a motor a mai felbontást, más a képarány (engem nem, de sokakat zavar), és rendszerint egy procimagot használtak csak ki. Persze, működésre lehet őket bírni, csak nem egyszer sokkal szarabbul mennek mint a régi buildeken.
9.
9.
#4: Kell a fenének ez a sok szar ujra, de amugy ezeket ma is tolhatod, nem tudom miert akarod ujra megvenni?
8.
8.
crytek
#2: Az roksztár ők a GTA van van elfoglalva sajnos :(
7.
7.
Necreon
#4: Lord of the Rings: Return of the King, NFS: Most Wanted + Carbon, Dante's Inferno, Battle for Middle Earth 1-2...

Az Origin legnagyobb szégyene hogy az egyetlen dolgot nem csinálja amire tökéletes lenne, a régi játékaik terjesztési felületének lenni.
6.
6.
#4: Sajnos egyet kell értenem. Alapvetően ellenzem ezeket a remasternek beállított portokat, de vannak olyan játékok, ahol azt mondom, nekem az is bőven elég. Én a 2003-as Gyűrűk Urát kérem szépen újra kiadni, és már akkor boldogan halok meg. Hát még ha a nulláról kezdenék újra.. (Mondjuk fogalmam sincs, mi van a LotR jogokkal jelenleg.)
5.
5.
#4: Hát igen. Egymás után adják ki a szar részeket. Engem a Payback se nyűgözött le. Szerintem fingjuk sincs, mit kellene csinálni a sorozattal. Én már egy 2005-ös Most Wantednek is tudnék örülni több ellenféllel, sok kocsival, meg persze legyen benne éjszaka és nappal, vagy lehessen beállítani, mert nekem azért eléggé unalmas nappal menni.
4.
4.
zsocc-nrg
Szóval az EA is elkezd remasterelgetni. Akkor a következőket kérném: NFS underground 1-2, Black&White 1-2, Alice 1, Shadows Of The Damned, Dante's Inferno. De ezeket remasterelni se kell csak adják ki őket új platformokra vagy újra tegyék őket elérhetővé.
2.
2.
Darksiders84
Én örülnék egy Midnight Club LA újításnak vagy folytatásnak.
1.
1.
Slik
a burnout 3, revenge sokkal jobbak voltak a paradisenal szerintem
nem kotott le 2-3 oranal tovabb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...