Kooperatív arcade versenyjáték lesz a Trailblazers

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Az iparági veteránokat foglalkoztató Supergonk csapata egy kooperatív élményre fókuszáló arcade versenyjátékot készít Trailblazers címmel. Új Wipeout híján bizonyára tetszeni fog a műfaj rajongóinak.

A guilfordi Supergonk csapata bár frissen alakult, tagjai nem ma kezdték a szakmát. Az indie fejlesztő egykori Codemasters-, Bizarre Creations- és Lionhead-alkalmazottakból áll. Első játékuk csavar egyet az arcade versenyjátékok formuláján: elsősorban a kooperatív élményen lesz a hangsúly, hiszen a Trailblazersben 3v3-as csapatversenyeket vívhatunk.

A körítés olyan, mintha az ötvenes-hatvanas évek sci-fijei elevenednének meg. A futamok közben befesthetjük a pályákat, kulcsfontosságú területeket foglalhatunk el, hogy mi domináljunk a versenyeken. Igen, a Wipeout és a Splatoon szerelemgyerekéről van szó.

A több festék nagyobb lendületet jelent. A saját színeken való áthaladás plusz sebességet ér, és minél hosszabb az ív, annál tovább tart az előnyünk. Az ellenfél festéseit átszínezve, illetve a kritikus kanyarívek elfoglalása stratégiai fontosságú. A játékban nincs két egyforma verseny! Folyamatosan változnak az ívek, és a versenyzőknek is különböző erősségeik vannak. Emberek mellett űrlényeket és robotokat is irányíthatunk.

A sztorimód mellett helyi és online multiplayer módokat is találunk a Trailblazersben. Lesz osztott képernyő-támogatás is.

A játék idén érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...