Trailblazers PC, PS4, SW, XBOXONE

Csapatversenyekre fókuszáló arcade versenyjáték.
1542096000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.
1525717800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe a héten, kifejezetten sok megjelenésnek örülhetünk a következő napokban. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába, hogy mire számíthatnak a játékrajongók!
1525240829

Dátumot kapott a Trailblazers

A Supergonk csavar egyet a kartjátékok megszokott szabályain: csapatunkkal csak akkor győzhetünk, ha a pályát festékkel locsoljuk fel, és erősítjük a dominanciánkat. A fejlesztők most napra pontos dátumot közöltek a megjelenés kapcsán.
1524895226

Trailblazers - a Splatoon kartjátékként

A Supergonk arcade versenyjátékában nemcsak a célba érés a fontos, hanem az is, hogy a pályaíveit a saját festékünkkel szórjuk meg, így dominálva a futamokat. Akár csapatban is nyomulhatunk a 3v3-as kooperatív módban.
1519290053

Kooperatív arcade versenyjáték lesz a Trailblazers

Az iparági veteránokat foglalkoztató Supergonk csapata egy kooperatív élményre fókuszáló arcade versenyjátékot készít Trailblazers címmel. Új Wipeout híján bizonyára tetszeni fog a műfaj rajongóinak.