Jövő héten érkezik a Final Fantasy XV PC-s demója

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 23.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten vethetjük rá magunkat először a Final Fantasy XV PC-s változatára - jelentette be a Square Enix. A kiadó emellett azt is elárulta, hogy milyen extrákat kínálnak majd a vásárlóknak a különböző üzletek.

Február 26-án érkezik a Final Fantasy XV: Windows Edition demója, amely a Steamről, az Originről és a Windows Store-ból is letölthető lesz. A kipróbálható változat a teljes első fejezetet magába foglalja a tutoriallal és a nyitóküldetésekkel, így remélhetőleg mindenki számára világossá válik, hogy érdemes-e lecsapnia a teljes változatra március 6-án.


A játékot ennek megfelelően mindhárom fent említett üzletben megvásárolhatjuk majd, ezek pedig különböző extrákkal igyekeznek a kedvünkre tenni. A Steamen a fenti képeken látható Half-Life Pack lesz a jutalmunk, a beugró mindössze annyi, hogy május 1-ig vegyük meg a játékot a Valve boltjában. Gordon Freeman ikonikussá vált felszerelését, szemüvegét és feszítőpajzsát Noctisra és a multiplayer módban használt karakterünkre is ráapplikálhatjuk majd.

Az Origin egy Fashion Collection pólócsomaggal jutalmazza az előrendelőket, ezeket a játék fontosabb DLC-i ihlették, és különböző bónuszokat adnak Noctisnak. Míg a Microsoft Store-nál egy Powerup Pack csomag lehet a miénk egy spéci karddal és egy nagy adag elixírrel; az igazi nyalánkságot ugye itt a keresztplatformos támogatás jelenti, vagyis a mentésünk kompatibilis lesz az Xbox One-os verzióval, és a multiplayert is tolhatjuk majd xboxosokkal. (Ez utóbbihoz a frissítés a megjelenés után válik elérhetővé.)

1.
1.
CitromH
Bár PS-en kitoltam, de tuti vétel Pcre is :)


Imádom a Half Lifeot, na de könyörgöm, ez gáz.
Fashon póló sem mozgat, max a bónuszai érdekesek lehetnek.
Hmm, lehet első windows storeos vásárlásom fog következni, mert a spéci kard érdekel a legjobban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...