Joss Whedon kiszállt a Batgirl-filmből

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Hollywood Reporter számolt be róla, hogy Joss Whedon kiszállt a Batgirl-film munkálataiból, mondván "nincs sztorija", amit el tudna mesélni. Hogy mi lesz a projekttel, az még kérdéses.

A Hollywood Reporter számolt be róla, hogy Joss Whedon kiszállt a Batgirl-filmből. A Buffy, a vámpírok réme, a Firefly és az első két Bosszúállók rendezője, valamint Az Igazság Ligája befejezője azt nyilatkozta, hogy "annyira izgalmas a projekt és annyira támogató volt a Warner, hogy hónapokig tartott, mire rájött, hogy nincs is olyan sztori, amit el tudna mesélni".

A Batgirl-filmről tavaly márciusban hallottunk először, később pedig a San Diego-i Comic-Conon is említést tett róla a DC. A Hollywood Reporter megjegyzi, a forrásaik szerint az is problémát jelentett, hogy manapság visszás lett volna, ha Whedon férfiként egy feminista húrokat pengető filmet rendez.

14.
14.
delphijos
#13: Na, meg is van a korgatókönyv. :) Rá kéne csörögni Whedon-ra.
13.
13.
Deadpool
#12: De azt se felejtsük el, hogy a céges ember valami rokona is, Batgirlnek, vagy esetleg a legjobb barátnőjének az apja, és a polgármester is sáros, Batman meg egy tehetetlen valaki lesz, és a zsenik se tudják megállítani a közelgő katasztrófát, de egy utcagyerek, igen, aki még életében nem látott számítógépet, majd egy üldözési jelenet, ahol Batgirl kergeti a rosszakat, és közben őt is kergeti valaki, majd a végső harcnál eső, robbanás, dráma, és kiderül, hogy a háttérben Luthor kavarta a kakit, majd egy temetős jelenet a végén, mert hát az apunak meg kell halnia, és Batgirl a barátnőjének a vállára dönti a fejét, és vége, jöhet az OSCAR így, csupa nagy betűvel.
Ha valaki pedig véletlenül megemlítené, hogy ez nem jó film, akkor az mindjárt egy nőket utáló, rasszista, homofob, aki még mindig az anyja pincéjében lakik.
12.
12.
delphijos
#11: A cég nem csak elnyomó, hanem környezetszennyező is, plusz egy elnyomó diktátort is pénzel, valahol Dél Amerikában ( kell s spanyolos vonal is )
11.
11.
Deadpool
#10: Illetve, hogy Batgirl apját ártatlanul vádolják valamivel és csak azért mert fekete. Meg persze lezbikusnak kell lennie, és az ellenfele meg egy gazdag fehér pali, aki valami elnyomó céget vezet és szabadidejében a legyek szárnyát tépkedi.
7.
7.
Deadpool
Ez a baj, ha manapság mindenki meg akar felelni mindenkinek. Aminek hála olyan filmeket kapunk, amik egy célcsoportnak bejön, de belőlük nincs akkora bevétel, és a stúdió meg nem érti, hogy mi a baj, talán nem volt elég polkorekt, tehát még jobban nyalni kezdik az aktuális csoport seggét, és nem jönnek rá arra, hogy esetleg ez nem jó irány. Lásd a Szellemirtókat, nem csak hogy nem lett vicces, de a színészek is... eh, és Chris-t meg kb belerakták mint a buta szőke, csak nem nőben, haha, de vicces. De persze ha egy nővel csinálják ezt meg, akkor már jönnek a feminácik vasvillákkal, meg bézbozütővel és pitbullkutyákkal. S van egy érzésem, hogy az új, Ocean's 8 is bukta lesz, de persze most ilyen időket élünk, muszáj nyalni valami csoportnak, csak nem veszik észre, hogy ezzel a fő bevételi forrást kergetik el.
6.
6.
Blueberry
#5: Az sw 8. jobb volt mint a 7.(bár lehet csak,mert szerintem a 7.-nél nem lehet xarabb filmet csinálni,bocsánat,filmnek még talán elmegy,de sw filmként 1 xar)
5.
5.
LexerTheFirst
#1: Nagy divat szarozni a Star Wars-t, de szerintem bőven jó filmek, még a nyolcadik is nálam 7-8 pont felé jár..
4.
4.
azureknight0715
Hát ha nem nyúlt volna bele az igazság ligájába még nagy film is lehetett volna. Nemis értem milyen ember az aki pont az egyik legnagyobb csavart veszi ki egy filmből. Feketeruhás supermant még mai napig emlegetnénk de helyette nagyon kellett bele ez a klisé...
3.
3.
Blueberry
Szálljon is+több filmnek a közelébe se engedjék (sorozatot biztos jót csinál) de a mozikhoz amikhez köze volt,végül mind szar lett (saját vélemény)
1.
1.
Mortis
nagyszerű. jöjjenek még az aktuálpolitikát meglovagoló, lejárati címkével ellátott, egyetemen oktatott precizitással összeállított vállalati produktumok: a Star Wars-nál is olyan jól működött.
a Vasember pl. nem a legjobb film ami valaha készült, de 30 év múlva is meglehet majd nézni és megérteni. az ilyen propaganda-hulladékok 10 év múlva irrelevánsak lesznek s a készítők szégyenkezhetnek majd a gyerekeik előtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...