Vadonatúj hőssel erősít az Overwatch?

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 23.
  • Letöltés
Link másolása
Továbbra is töretlen az Overwatch népszerűsége, így nem csoda, hogy a Blizzard igyekszik folyamatosan frissen tartani a játékot. Vagy apróbb újdonságokkal, vagy egy teljesen új karakterrel.

Most nagyon úgy néz ki, hogy épp utóbbit kapják majd meg a rajongók. A játék hivatalos Twitter-oldalára ugyanis felkerült egy küldetés, az Operation White Dome rövid összefoglalója.

Ebből kiderül, hogy Torbjörn Lindholm, Ana Amari, valamint a valószínűleg új játszható hőst takaró Emre Sarioglu Isztambulban teljesített feladatot. A jelentés szerint egy maroknyi ellenállót kellett volna meglepni, de az ellenséges erők felkészülten várták a triót, így tűzharcba torkollott a rajtaütés. A küldetés végül sikerrel zárult, de Torbjörn súlyos, Ana pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

A két évvel ezelőtt megjelent Overwatch eredetileg 21 játszható karakterrel nyitott. Azóta további öt új hős csatlakozott a játékhoz, legutóbb épp tavaly novemberben, Moira személyében. Reméljük, a Blizzard hamarosan további részleteket is elárul a titokzatos Emre Sariogluról!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...