Megvan a Ghost of a Tale pontos dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Majdnem öt éve jelentették be a Ghost of a Tale-t, amely ugyan egy vérbeli fantasy RPG, de egy Tilo nevű egeret irányítunk benne. A fejlesztő, a SeithCG már napra pontos megjelenési dátummal is szolgált. Az új képekről már nem is beszélve!

A Ghost of a Tale-re még 2013-ban kalapozták össze a pénzt az Indiegogón, bár akkor még 2015-ös dátummal számolt a fejlesztő. A korai hozzáférésű változat 2016-ban startolt el, de a végleges verzió nehéz szülés volt.

A játék egy igazi harcolós-lopakodós cím, de a beszélőképességünket is latba vehetjük. Egy sötét fantasy világban járunk, ahol Tilót, a bájos egeret irányítjuk. Egy veszélyekkel teli kalandba csöppenünk, ahol saját múltunk után kutatunk, és egy titokzatos kataklizma után feltámadtak a holtak.

A SeithCG megerősítette, hogy az RPG március 13-án landol PC-n. Addig még 20 euróért vásárolhatjuk meg a Ghost of a Tale-t, de utána 5 dollárral emelkedik az ár.

5.
5.
quakeskull
Az Xbox One verzió a PC-s verzió után jön valamikor, a PS4 pedig valamikor később, de még idén.
4.
4.
Gykrizsi
#3: Igen, idxbox volt, aztán egy másfél-két évre teljesen eltűnt a cím. Mostanában lehetett róla hallani, elvileg nem is lett lemondva a xbox/konzolos kiadás, de most nem mondtak semmit róla.
3.
3.
TDavid22
Ezt már mutatták 2014-ben az E3-on és akkor még xbox-ra is ígérték ezt a címet...
2.
2.
1.
1.
Gykrizsi
Aggasztó, hogy a konzolos verzióról nem is beszélnek, azért reménykedem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...