Ghost of a Tale PC, PS4, XBOXONE

A lopakodós játékban egy egeret irányítunk egy kizárólag állatok lakta középkori világban.

Leleplezték a Game Pass januári felhozatalát

Chet Faliszekék új kooperatív lövöldéjét és a Mass Effect legendás kiadását is megtaláljuk a Game Pass januári kínálatában, de ezeken kívül minőségi indie játékokra is rávethetik magukat az előfizetők.

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Új hónap, újabb címekkel bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass. Februárban dinoszauruszokat nevelhetünk, sólymokat lovagolhatunk, de még az egyik klasszikus Final Fantasy világába is ellátogathatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon, így október második hetében sincs megállás. A futballrajongók és a motorosok hódolhatnak a szenvedélyüknek, a Switch-tulajok pedig bepótolhatnak egy rakás indie-gyöngyszemet.

Switchre is megjelenik a Ghost of a Tale

A Ghost of a Tale egy apró egér története, aki hatalmas küldetésre vállalkozott egy olyan világban, ahol minden sokkal nagyobb és veszélyesebb nála. Egy hét múlva már Nintendo Switchen is végigkövethetjük a kalandjait.

Csúsznak a Ghost of a Tale konzolos verziói

Habár februárra vártuk a sötét középkori egérkalandot, végül csak márciusban jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re a Ghost of a Tale, azaz pont egy évvel a PC-s premier után csaphatunk le rá.

Februárban jön konzolokra a Ghost of a Tale

Noha idénre vártuk a sötét fantasy kaland PS4-es és Xbox One-os változatát, SeithCG megerősítette, hogy csak jövő februárban csaphatunk le a Ghost of a Tale-re az említett platformokon. Zsúfolt hónap lesz!

Megvan a Ghost of a Tale pontos dátuma

Majdnem öt éve jelentették be a Ghost of a Tale-t, amely ugyan egy vérbeli fantasy RPG, de egy Tilo nevű egeret irányítunk benne. A fejlesztő, a SeithCG már napra pontos megjelenési dátummal is szolgált. Az új képekről már nem is beszélve!

Márciusban érkezik a Ghost of a Tale

Emlékszel még a Ghost of a Tale-re? A játékban egy aranyos egeret irányítunk egy olyan középkori világban, amit csak állatok laknak. A cím 2013 óta készül, de a fejlesztés már a célegyeneseben van. Négy hónap múlva megkapjuk.