Megjelenés előtti előzetest kapott a Gravel

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 28.
  • Videó
Link másolása
A Milestone ezúttal az off-road versenyzés szerelmeseinek igyekszik kedvezni legújabb, most megjelent versenyjátékával, a Gravellel. A premier alkalmából befutott az ilyenkor szokásos premier előtti utolsó előzetes is.

A Milestone fejlesztésében készülő Gravelben négy különböző versenytípusban tehetjük próbára jártasságunkat. A Wild Rush-ban bevesszük a vadont, ahol kötött pályán versenyzünk másokkal, míg a Cross Countryban egy teljesen nyitott terep áll rendelkezésünkre, ahol csupán az ellenőrzőpontokat kell elérnünk. A Speed Crossban a valóságban is létező pályákon kell helytállnunk, míg a Stadium Circuitben arénákban kell bizonyítanunk számos ugratóval és szűkös vonalvezetés mellett.

A játékban összesen 50 pálya lesz, amelyek 16 különböző helyszínen találhatóak.

5.
5.
FrankBlack
DeKor, Daks: Köszi az infót srácok :) Na most elkezdett érdekelni a játék. A demót kipróbálom.

4.
4.
Daks
#1: Én tesztelem, már nyomom is, és megvannak az első benyomások. A vezetési élmény nem rossz, van benne kihívás, miközben kapsz lehetőséget visszapörgetésre is. A grafika pocsék, pedig Unreal 4, de hát alig használják ki. Csináltam Xbox One screenshotokat:
https://www.gamekapocs.hu/jatek/8890/gravel/album/12769/gamekapocs_screenshotok_xbox_one
3.
3.
Darksiders84
#2: Köszi ez jól hangzik! Úgy várok már egy jó autósra mivel el lehet szórakozni nekem nem számít hogy árkádosabb és inkább ez mint majd régi új Burnuot.
2.
2.
DeKor
#1: Van demója is, Steamről le tudod tölteni. Két pálya, 4 autó, ami kipróbálható.
Szerintem a hangulata nagyon ott van. Jól áll neki, hogy végre nem akar valami mindenáron szimulátor lenni, ez egy ízig-vérig árkád játék, visszahozta azt a régi jó érzést, amiben nem volt mostanában részem, amikor autós játékkal játszottam.
Nem akar több lenni, tudja, hol a helye, de ahova pozicionálta magát, szerintem ott kiváló. A fizikát veszettül eltalálták benne, minden autóhoz más vezetési stílus kell.

Amiben még fejlődhetne nem keveset, az a grafika. De amúgy mész vele két kört, és rohadtul nem a grafika fog érdekelni benne. :) Én legalábbis így voltam vele.
Ja, és nem utolsósorban technikailag abszolút rendben van, bugmentes a játék.
1.
1.
Darksiders84
Megvette valaki? Teszt mikor várható? Engem érdekelne de azért tartok tőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...