Véletlenül a teljes Yakuzát adták ki a demó helyett

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 28.
  • Letöltés
Link másolása
Nem hiába nyom 36 gigát a Yakuza 6 demója, az ugyanis magába foglalja a teljes játékot is. Habár a próbaverziónak nem kellene továbbengednie a játékosokat a prológus után, az amerikai kiadásnál hiba csúszott a gépezetbe.

Mi magunk is csodálkoztunk azon, hogy a Yakuza 6: The Song of Life demója 36,53 GB-ot nyom, ez azonban nem véletlenül van így: a Sega valójában a teljes játékot feltöltötte a PlayStation Store-ba, azzal a korlátozással persze, hogy a prológus után a program letiltja a további játék lehetőségét.

Mindennek praktikus oka van, a Sega ugyanis azt tervezte, hogy a korlátozás életbe léptetésével párhuzamosan felkínálja a teljes verzió megvásárlását is, így egy gyors fizetés után ott folytathatták volna a játékosok a kalandot, ahol abbahagyták. A dolog pikantériája az, hogy az amerikai verzió esetében hiba csúszott a gépezetbe, így a nyugati játékosok akadálytalanul játszhattak tovább, és lényegében ingyen tölthették le a teljes Yakuza 6-ot.

A Sega már észrevette a bakit, le is szedte az amerikai PlayStation Store-ból a demót, és vizsgálja a probléma okát. A hírek szerint az európai és az ausztrál játékosok már nem voltak ilyen szerencsések.

9.
9.
simon 555
És akik letöltötték és továbjutottak mint szabadna azoknak megmarad a teljes játék vagy lezárják? :D
8.
8.
TrishtanAG
Kissé vicces, hogy a teljes játékos bugot a Sega úgy orvosolta, hogy most nem lehet végigvinni a demóban az első fejezetet. Gondolom, nehogy véletlenül a teljes játékban találja magát valaki :D.
7.
7.
kamgecam
Ha fele olyan jó lesz mint a yakuza 0 akkor tuti vétel!
4.
4.
Heldengeist
#2: Nyitott világú játékoknak tényleg nem egyszerű demót barkácsolni, nehezebb elzárni a tartalmat a játékosok elől. De ez sokkal inkább akarom-nemakarom kérdés. Olyanok is ritkán kapnak, amikbe simán beleférne. Lineárisabb játékok, autóversenyek, cső FPS-ek, stb.

A Bethesda ki tudja adni a fejlesztőinek, hogy a Wolfensteinhez, Doomhoz, Dishonoredhöz (a legutóbbiakhoz is) legyen demó. A Call of Dutyhoz ugyanazt a nyambadt motort nyúzzák és eleinte volt is demó, de leálltak vele. Régebben még a Codemasters is ki tudott izzadni a GRiD-hez, még a 2. részhez is az Autosporttól megkezdve viszont semmi. A Gravel tegnap jelent meg és van demója. Egy Mortal Kombat X vagy Injustice esetében sem volna a világon semmi akadálya, hogy legyen egy aréna meg két játszható karakter. Egy Battlefield esetében sem volna lehetetlen adni egy darab mapot, mint régen.
3.
3.
xSHx
#2: Kihagytad a dlc ket xd Ott is ez az eljárás. Tisztelet a kivételnek.
2.
2.
shatterhand
Az a 36 giga se véletlen. Már évek óta nincs külön demó egy játéknak vagy bétának,trialnak,stb. Le kell szedni a teljes játékot és zárolják amit nem akarnak megnyitni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...