Játék készül a Mutant: Year Zero alapján

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Funcom szárnyai alatt készül a Mutant - Year Zero: Road to Eden, amely az azonos című RPG videojáték-adaptációja lesz, és az eddigiek alapján borzasztó hangulatos. A főszerepben egy mutáns vaddisznó, egy kacsa és egy ember.

Mutant - Year Zero: Road to Eden címmel készül a Funcom új játéka, igaz, a norvég cég csak a kiadója lesz a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő projektnek, a fejlesztést az egykori Hitman-fejlesztőkből álló Bearded Ladies végzi - itt helyezkedett el egyébként a Payday designere, Ulf Andersson is.

Ha ismerősen cseng a cím, az nem véletlen, az alkotás ugyanis a Mutant című papíralapú szerepjáték (illetve Mutant - Year Zero) adaptációja lesz, ami a posztapokaliptikus Földön játszódik. A történet szerint az emberek és az állatok hamvaiból mutánsok fejlődtek ki, így fordulhat elő, hogy a csapatunkat egy ember (Selma), egy vaddisznó (Bormin) és egy rendkívül laza kacsa (Dux) erősíti majd.


Habár a játékban szabad felfedezést és lopakodást kapunk, a harc körökre osztott lesz - nehéz nem észrevenni, a készítőket nagy kanállal merítettek az XCOM-ból. Mindegyik karakter különböző képességekkel rendelkezik, akik a játék folyamán újabb és újabb mutációkat szerezhetnek majd.

A további részleteket és az első gameplay jeleneteket a márciusi Game Developers Conference-re ígérik a srácok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...