Overwatch - bemutatkozott az új hős, Brigitte

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 1.
  • Hír
Link másolása
A pletykáknak megfelelően tényleg Torbjörn lánya, Brigitte Lindholm csatlakozik az Overwatch kompániájához. Ő egy support tank karakter, aki gyógyítja csapattársait, de Rocket Flail nevű fegyverével egyszerre több ellenfelet is sebez.

Brigitte Lindholm Göteborgból, Svédországból származik, foglalkozását tekintve mérnök-kalandor. Torbjörn legfiatalabb lánya szabadidejét általában apja műhelyében töltötte, és inkább a fegyvergyártás érdekelte. Az Overwatch brigádjához nem apja hatására, hanem Reinhardt kalandjai miatt csatlakozott. Miután évekig javította Reinhardt páncélját, és gondoskodott az öregedő harcosról, most már vele vállvetve harcol.

A játék 27. hőse "nélkülözhetetlen páncélépítő képességgel bír". Elsődleges fegyvere a Rocket Flail, amelynek kiterjedt hatósugara van, egyszerre több ellenfelet is képes sebezni. A Whip Shottal távolról is hatásos, az erőteljes lövés ledönti a lábáról az ellenfeleket.

Csapattársait egy Barrier Shielddel védi, ezenkívül javítócsomagokat rakhat le, amivel gyógyítja a többieket, míg a Rally nevű ultimate képességével gyorsabban mozog és minden közeli szövetségest gyógyít.

A PC-sek már kipróbálhatják Brigitte-et a publikus tesztszervereken, míg a konzolosoknak pár hetet még várniuk kell rá.

6.
6.
hadzsime
#5: Elhiszem, hogy jól tolta a srác, én is láttam egy Doomfist maint, aki értett a dologhoz, de úgy vettem észre, hogy Tracer vagy Genji könnyebben éri el ugyanazt az eredményt. Gondolom ezért van az, hogy alig találkozni valakivel, aki őt választja.
5.
5.
Firsttime
#4: Hát akkor még nem láttál jó doomfistet. Pont ma délelőtt tudtam le a ranked meccseimet és két meccsen is beleszaladtam egy srácba aki kegyetlen módon irtotta a backline-unk doommal. Meg amúgy is. Másfél hónapja majdnem minden patchben doomfistet finomítottak. Jó az igy ahogy van. Nem kell jobbnak lennie.
4.
4.
hadzsime
Zsír. Pár hete kezdtem el megint játszani és már jön is egy új hős, ráadásul egész faszán néz ki. Remélem Doomfist is kap egy kis figyelmet, én nagyon gyengének érzem.
2.
2.
Mortis
na, újra bővül a Waifuwatch tábora.
első látásra gagyinak hat az egész karakter ( Reinhardt Lite), de van potenciál a képességeiben s szerintem úgyis szükség volt már mégegy AoE support ulti-ra.
1.
1.
xICEMANx
A tegnap kipróbáltam és nagyon adja, szórakoztató egy karakter lett, nekem bejön, alig várom hogy élesbe is betegyék, ami szerintem 1, max 2 hét ahogy lenni szokott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...