Frostpunk - mi a helyzet az endgame tartalommal?

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 1.
  • Hír
Link másolása
Végéhez közeledik a 11bit Studios posztapokaliptikus városépítő játékának fejlesztése. A srácok már bátrabban mesélnek nekünk arról, hogy milyen tevékenységekkel tolható ki a játékidő. Kiderült a Frostpunk ára is.

Mit ér egy jó városmenedzser játék érdekes endgame tartalom nélkül? Ezt a 11bit Studios is jól tudja, bár a jégkorszakban bizony nehéz egy élhető település felépítése, hiszen rengeteg az előre nem látható tényező, valamint az éhínség és a túlélők aktuális kedélyállapota is befolyásolja a dolgokat. Vegyük úgy, hogy sikerrel jártunk, az emberek életben maradnak, az infrastruktúra stabil - de még akkor sem gördül fel a stáblista.

Az endgame a kemény döntésekről és a politikáról szól. A játékosok választása soha nem jó vagy rossz, bármennyire is törekszünk az ellenkezőjére, a közösségünk több részre szakadhat. Mindegyik csoport máshogy képzeli el a boldogulást, eldönthetjük, hogy teljesítjük-e az adott frakció kívánságát a másik hátrányára, vagy kemény kézzel irányítjuk a közösséget. Persze benne van a pakliban egy lázadás is.

Most már tudjuk, a premierkor 29,99 dollárba kerül a Frostpunk digitális és dobozos változata. A lenti képeken már a dobozképet is megcsodálhatjuk. Pontos dátum még mindig nincs, de a premier már vészesen közeleg PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...