Frostpunk PC, PS4, XBOXONE

A This War of Mine alkotóinak legújabb játéka, a Frostpunk sem nélkülözi a döntéseink okozta következmények ránk nehezedő súlyát.

Az 11 Bit Studios játékai is elérhetőek lesznek a Game Pass előfizetéssel

Az 11 Bit Studios bejelentette, hogy szerződést kötött a Microsofttal: a játékfejlesztő cég címei ezentúl az Xbox Game Passon keresztül is elérhetőek lesznek.

Új cím bejelentésére készül a Frostpunk csapata, már kaptunk egy teasert is

Úgy tűnik, egy újabb kegyetlen, és valószínűleg szívszorító játékkal készül az 11 bit studios csapata. A lengyel stúdió egy iszonytató teaserrel és egy hasonlóan hátborzongató idézettel vezeti fel az alkotást.

Konzolokra is befutnak a Frostpunk kiegészítői

Remek hírrel nyitotta a napot a 11 Bit Studios, hiszen a csapat bejelentette, hogy hamarosan végre Xboxra és PlayStationre is megérkeznek a Frostpunk extra tartalmai, amiket akár majd a szezonbérlet részeként is beszerezhetünk.

Bejelentést teaselnek a Frostpunk alkotói

A Frostpunkot is jegyző 11 bit studios nem készült hírekkel az idei E3-ra, ehelyett egy teasert osztottak meg a rajongókkal, amely alapján augusztusban számíthatunk tőlük bejelentésre. Csekkoljátok!

A Frostpunk az Epic heti ajándéka

Újabb hét, újabb ingyenes játékkal csábít minket az Epic Games Store. Ezúttal az 11 bit studios fagyos városépítő túlélőjátékát, a Frostpunkot zsebelhetjük be, ami aztán a szokásnak megfelelően örökké a miénk maradhat.

Mobilra is megjelenik a Frostpunk

A 11 Bit Studios bejelentette, hogy a NetEase közreműködésével mobilokra is elkészíti a Frostpunkot. Az átirat még idén megjelenik, és több extra funkciót is tartogat a játékosok számára.

Remekül fogy a Frostpunk, ünnepelnek a készítők

Jelentős mérföldkövet léptek át a Frostpunk eladásai, ugyanis mostanra több mint hárommillió példány talált gazdára a posztapokaliptikus városmenedzselős játékból. A fejlesztők most egy hatalmas leárazással ünneplik a sikert.

Ezekkel gazdagszik januárban a PlayStation Now

A Sony 2021-ben sem feledkezik el egyre csak bővülő előfizetéses szolgáltatásáról. A PlayStation Now januárban három játékkal gazdagodik, amelyekben az utakon, a Marson vagy egy steampunk jégkorszakban kell bizonyítanunk, mit tudunk.

Frissítve: Tarolt a Kickstarteren a Frostpunk-társas

Még a nyáron jelentették be, hogy társasjáték készül a Frostpunk alapján, a napokban pedig kezdetét vette az adaptáció Kickstarter-kampánya. Az eddigiek alapján óriási sikernek örülhetnek az alkotók.

Gameplay videón a Frostpunk: On the Edge

A PC Gamer jóvoltából huzamosabban is belenézhetünk a Frostpunk harmadik és egyben utolsó kiegészítőjébe, az On the Edge-be, amelyben egy kis település vezetését kapjuk meg feladatul.