Frostpunk PC

A This War of Mine alkotóinak legújabb játéka, a Frostpunk sem nélkülözi a döntéseink okozta következmények ránk nehezedő súlyát.
Típus:

Frostpunk - launch traileren a konzolos verzió

Emlékezzünk meg róla gyorsan, hogy péntek óta konzolokon is megvásárolható a 11 bit studios kiváló stratégiai játéka, a Frostpunk. A készítők egy launch trailerrel ünnepelték a premiert.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.

Októberben jön a Frostpunk: Console Edition

Kis késéssel ugyan, de hamarosan megérkezik a fagyos túlélőjáték, a Frostpunk konzolokra szánt kiadása. A vadiúj kedvcsináló lerántotta a leplet az októberi premierdátumról is.

Remek eladásokat produkált a Frostpunk

Mostanában ünnepli egyéves születésnapját a 11 bit studios remekbe szabott túlélőjátéka, a Frostpunk, amit a kritikusok mellett a rajongók is imádtak, így a PC-s változat eladásai nagyon jól alakultak.

Nyáron konzolokra költözik a Frostpunk

Az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb városépítő-túlélőjátéka hamarosan Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető lesz. A Frostpunk: Console Edition egy kontrollerre szabott, de nem kevésbé kegyetlen élménnyel vár majd bennünket.

Frostpunk - befutott az Endless Mode

A napokban végre rátehetjük a mancsunkat a Frostpunk régóta várt végtelenített játékmódjára. Az ingyenes frissítés azonban sokkal tartalmasabb annál, mint amire elsőként számítanánk.

Frostpunk - itt a The Fall of Winterhome DLC

Ingyenes sztori DLC-t kapott az 11 bit Studios túlélőjátéka. A The Fall of Winterhome egy újabb szcenárióval bővíti a Frostpunk repertoárját, a több órányi történet mellett pedig néhány új játékelemet is megismerhetünk.

Túlélőmódot hozott a Frostpunk legújabb frissítése

Nem könnyű a túlélés a jégkorszakban, de néhány játékos számára a legnagyobb hideg sem jelenthet akadályt. Az ilyen veteránok számára lehet érdekes a Frostpunk 1.1.0-s frissítése, amely még egy lapáttal rátesz a városépítő nehézségére.

Frostpunk teszt

Új játékkal készültek a This War of Mine alkotói. A játékmenet és a környezet változott, ám ezúttal is komoly témákat feszegetnek fejlesztők, az életbevágó döntéseket pedig ránk, azaz a játékosra bízzák.

Nagyon jól rajtolt a Frostpunk

A héten jelent meg a 11 bit Studios legújabb játéka, a Frostpunk, ami egyszerre túlélőjáték és városmenedzselős kihívás. A hibrid bejött a rajongóknak, mert pár nappal a premier után már negyedmillió eladott példánynál jár a cím.