Novemberben jelenik meg a Call of Duty 3

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision bejelentette a Call of Duty-sorozat harmadik részének európai megjelenésének pontos dátumát - a cím X360-ra jelenik meg elsőként.
Az Activision bejelentette a Call of Duty-sorozat harmadik részének európai megjelenésének pontos dátumát - a cím X360-ra jelenik meg elsőként.



Az X360-as játék november 10-én, míg a PS2-es két héttel később, 24-én kerül az európai boltokba. Lévén a Wii az öreg kontinensen csak december 8-án startol, így a korábban Revolution kódnéven futó gépre készült változat csak karácsony előtt jelenhet meg. Rossz hír, hogy miután a Sony kénytelen volt a PS3 európai premierjét jövő márciusig eltolni, így errefelé csak tavasszal várhatóak az első PS3-as átiratok. A PSP-s verzióról nem érkeztek információk, valamint a PC-s változat bejelentése sem esett meg - csak, hogy a kommentek 80%-a ne a PC-s játék hogyléte felől érdeklődjön.

17.
17.
ios008
Ez van srácok..



Keressen mindenki havi 5kilót tisztán, amiből félévente vehet 4kilóért gépet, havonta meg 1kilóért eredeti szoftvert;

vagy vegyetek konzolt, amin az fps egy merő szenvedés paddal, a játékok darabja 15e huf stb.



azt hiszem kicsit elszállt itt már a dologgal egy-két kiadó, a magyar árakról nem is beszélve...

mit csodálkoznak azon, hogy megy a warez? ilyen árak mellett? a szoftvert, mint terméket lehetne ennél olcsóbban is adni, azt hiszem. az itt a legnagyobb baj, hogy mindenki máról holnapra szeretne milliárdos lenni, hát ez nem megy...

mint ahogy az sem megy, hogy rá akarják kényszeriteni az embereket a konzolra.

Persze magánvélemény, de sztem egyedül a konzol való játékra, a pc pedig munkára, netezni, stb... hiába a pc-n megy még oprendszer, kismillió dolog, sosem lehet olyan gyors, mint egy konzol ami csak a játékkal foglalkozik.. ennyi a lényeg.

aki az fps-sel jön, meg az rts-sel,, annak igaza van, egyelőre. na de meddig?
16.
16.
Zsol123
A FASZOM BELE VEREM AZ ACTIVISIONBA MIERT NEM LEHETETT PC RE IS KIADNI NEHÉZ LETT VOLNA SZTEM NEM EDDIG MINDEN COD ot KIADTAK PC re IS A 3 MIERT NEM ???????? NEEEEM

PC SZEBB LENNE NA MINDEGY
15.
15.
machintos
ebben tévedsszz!!psp-re márr rég beindult a a warez!nem hallotál még szoftver átálitásrol???söt elmondom neked eggyes geci emberkék már x-re is elkezdtek másolt gameket árulni(elötte ki kell chippelni az x-et.
14.
14.
fojesz
X360-on egy jó ideig nem lesz még állandó warez, ahogy a ps3-ra és a psp-re sem.
13.
13.
kanduhrka
Nem hiszem, hogy sokkal több 15000ft(!)-os játék kel el x360-on. Ott is beindul a warez, ahogy a ps2-őn stb.

12.
12.
machintos
én is sajnálom h ide sodrodott a pca warez miatt.a pc elööt pedig az uj videokártyákkal és avistával jöhetett vlna egy uj fénykor de warez mindig is vlt és mindig is lesz és emiatt a pc napjai megvanank számlálva(ne szo szerint értsddd.





fox:az ilíen véleményeidet inkább taratssd magadbanm lécc-ves.mert magadat égeted le.vegyél visszaaaa márr!!mondd azt h szemét dolog az activisiontol h nem portolják pc-re de ne anyázzzál!!!!!
11.
11.
fojesz
Örülök, hogy vannak olyan nem beszűkült látókörű olvasóink is, akik átlátják a valódi helyzetet: gondolok itt Ohamára. Valóban, a PC-s játékipar a warez miatt haldoklik, egyszerűen a mai crackerek mindenre találnak már megoldást, csakhogy millióknak ne kelljen egyszer-egyszer megvásárolni egy játékot. Szomorú. :(
10.
10.
machintos
ha pocsékul nem is de annyira biztos nem teljesitett jol mint az x-es verzio.ne azt nééztek h ki eredetinés ki nem eredetin vette meg hnem azt h konzolra érdemesebb játékot fejelszteni mint pc-re.gondolkodjatok már ez minden egggyes kurva pc-s játéknál megvan ott az oblivion abboll legalább anyi hanem több-en töltötték le minta cod2-t.eccerüen nem is a warez miatt hnem általánosságban jobban megéri fejelszteni konzolra mint pc-re(ennek persze a warez is nagyban az oka,de ma már az emberek jobban vevök egy next-gen konzol game-re mint egy brutális gépigényü pc-s game-ra.







ohama:mindenki magábol indul neked se kéne rákenni másra h ö miattuk nincs cod3.elöször mindenki a saját háza tájékán söprögessen!!!!!
9.
9.
Ohama
Nem tudom.Nem tudom, hogy mi a bánatért bizakodtok.

Pocsékul teljesített a CoD 2 a boltokban a hihetetlen mértékű warez miatt.Tippem szerint innen egy ember vette meg a 20 hozzászóló közül eredetiben a gamet, és ő hozzájárult ahhoz, hogy legyen CoD 3 PC-re.Ne a kiadóban, hanem magatokban keressétek a hibát.
8.
8.
Petike0011
Tök8 ha még csak Ps2 re adják ki már akkor is jó mert van progi amivel megy gépen havernak müködik szoval nekem is fog majd:D:D
7.
7.
krizsi3
Nem igaz már , ti nagyon hülyék vagytok . Már írtam hogy azért nem fog megjelenni pc-re mert egy konzolos cég csinálja , ti nagyon hülyék.
6.
6.
Ohama
1.A CoD 3 nem lesz PC-re a siralmas eladások miatt

2.X360-on a mai napig a legnépszerűbb játék

3.A kiadók rájöttek, hogy mostmár a konzolban van a nagyobb business
5.
5.
FNorberto
Alig várom már!Végre 100% grafon fog menni!
4.
4.
villko
Bizzunk benne hogy kijön pc-re és azon lesz a legnagyobb főleg multiban:) :)
2.
2.
Adam9212
ha nem adják ki PC-re.. akkor bekaphatják amire gondolok
1.
1.
Domasi
szemetek!

úgyis ki fogját köhögni a Pc-s verziót.

vagy csak túl lusta az Activision???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...