Battlefield - irány a második világháború?

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 2.
  • Pletyka
Link másolása
A GamesBeat belsős, névtelen forrásokra hivatkozva állítja, hogy az idei E3-on bemutatkozó Battlefield-epizód eldobja az első világháborút, és korszakot vált. Ezúttal a második világháborúba látogatunk!

A GamesBeat arról ír, hogy a Battlefield 1 elsöprő sikere ellenére sem tér vissza a sorozat következő része az első világháborús időkbe, helyette a Call of Duty: WWII példáját követve a DICE is olyan FPS-en dolgozik, ami a második világháborúban játszódik majd. A magazin úgy tudja, bár stúdión belül Battlefield 2-nek hívja mindenki a játékot, valójában Battlefield V címen mutatkozik majd be.

Egy decemberi szóbeszéd szerint szóba jött, hogy a sorozat népszerű mellékága, a Bad Company térne vissza a régóta várt harmadik résszel, amely a vietnami háború idejében játszódott volna. Az akkori híreknek végül az Eurogamer is utánajárt, ők szellőztették meg először, hogy a Bad Company 3 egyelőre parkolópályára került, és helyette egy második világháborús folytatás lehet terítéken.

Az új rész az idei E3-on mutatkozik majd be.

33.
33.
zozo76hun
#32: neked mar ugyis reszeltek :D
32.
32.
Hát lehet hogy jobb lett volna nekem, ha a királytájgört mondtam volna:)
31.
31.
zozo76hun
#29: akkor mi Tuco-val a foldon lovunk teged, 2 iranybol, mikozben Ollie92 meg az egbol szorja rad az alldast. nem lesz idod betolteni a panzelfaust-odat! :))))
30.
30.
zozo76hun
#29: akkor mi Tuco-val a foldon lovunk teged, 2 iranybol, mikozben Ollie92 meg az egbol szorja rad az alldast. nem lesz idod betolteni a panzelfaust-odat! :))))
29.
29.
Én maeg majd jövök a panzelfaust-tal
.......aztán lessz nagy BUMM!
28.
28.
zozo76hun
#27: csak nehogy Tuco-val lekapjunk az egrol! :D
23.
23.
zozo76hun
17.
17.
zozo76hun
nekem nagyon bejott a bf1, de meg jobban bejon a 2vh tema. remelem lesz m1 garand, ha azt a kezeim koze kapom vegetek lesz mint a botnak! :)
16.
16.
Én pont hogy az elvileg jövőre megjelenő BC3-at várom (márha az lessz). Nemtudom hogy kinek jut eszébe a BF szó után a kampány is, mivel nekem igen, mert a BC-k kampányainak nagyon jó atmoszférája, valamint történet volt. Én kifejezetten szerettem mind kettő kampányát, a karaktereket, a poénokat, a szituációkat, szóval teljesen ember közeli volt a szereplők kapcsolata egymással, voltak viták, drámák meg minden szereplőnek meg volt a maga személyisége. Ja meg persze a multy is jó volt. De sajnos a mostani BF-ek kampánya elég harmatos:( Persze ha idén ww2-ős rész jön akkor azt is várni fogom mivel a
BF 1942-vel szerettem meg a sorozatot, meg amugy is szeretem a témát. Na mindegy, ezután is a multy miatt fogom játszani a sorozatot, de nagyon örülnék már egy jó kampánynak.
7.
7.
ollie92
#5: Októberben BFV (WWII), majd jövőre BC3, feltehetőleg az is ősszel.
5.
5.
Beniciodeltoro
Én BFWW2-t jobban várnám mint a BC3-at, rohadt ütős lett a hangulata az első vh-s BF-nek, kár hogy eladtam, lehet néha még betenném.
2.
2.
ollie92
Shifty, szerintem te lemaradtál valamivel. Maga Almighty Daq mondta egy interjúban, hogy lesz BC3, csak az ne ma svédek hegesztik, hanem maga a DICE LA, valamikor 2019 jelenik meg és vietnámi, igazi hidegháborús témában készül ! A Svédek pedig hamarosan bejelentik a BFV bemutatóját trailerrel, hetek kérdése az egész. Szóval idénoktóberben BFV, jövőre meg BC3, így mindenki boldog lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...