Switch - egy év után nullázódik a játékidő

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 4.
  • Gyászhír
Egyéves szülinapját ünnepi a Nintendo Switch, ám jó pár felhasználó kellemetlen meglepetésről számolt be. Egy hiba miatt egy év elteltével resetelődik a játékokkal eltöltött idő mutatója, mivel a masina csak a napokat és a hónapokat számolja.

Tegnap, azaz március 3-án ünnepelte egyéves születésnapját a Nintendo Switch. Azok a felhasználók, akik már a premier napján megvásárolták a gépet, furcsa hibáról számoltak be a ResetErán. Úgy tűnik, hogy a Switch csak egy évig követi nyomon a játékidőt, amint eltelik 365 nap, nulláról indul újra a számláló.

Bizonyára egy rendszerfrissítéssel orvosolható problémáról van szó, de jelen állás szerint csak a napokat, heteket és hónapokat számlálja a gép, és ha eltelik egy év, nem tudod megnézni, hogy mennyi játékidőt tettél bele az adott címbe.

Úgy látszik, nemcsak pár elszigetelt esetről van szó: a GameSpot és a Polygon is megerősítette a dolgot, noha a Nintendo azt nyilatkozta, hogy "csak néhány felhasználónál jelenik meg helytelenül a játékidő". Mindenesetre a kiotóiak tudnak a hiányosságról és remélhetőleg tesznek lépéseket a hibajavítás érdekében.

9.
FlexSteel
#4: :D Ez jó. Még mindig jobb mintha szétfőne és ehetetlen maszlag lenne belőle.
Ugye szombati paprikás csirke?
8.
NemecsekErno
"csak néhány felhasználónál jelenik meg helytelenül a játékidő"
Ez olyan Apple-es magyarázkodásra sikerült. Mert akkor meg minek tökölni a vele, hát nem?
Akvárium sincs mindenkinenk a TV mellett.
7.
zozo76hun
azert erdekes hogy vagy ne gondolt a nintendo erre vagy valami bug, ami csak most jott elo. de mindegy, azert csak meg tudjak csinalni.
4.
lesik20
#1: Még mindig jobb mintha 5-10 szolgálat után elromoljon és lezuhanjon.

Ugye Concorde Széria?
3.
greenmelon
#1: Hogy sikerült egy kontextusba keverned a kettőt?
2.
mestermagyar
#1: Szerintem a lángrakapás annak az eredménye hogy egy nagyon durva verseny van a mobilpiacon és nem annak hogy egy teljesen új platformot csináltak ami még 1 éves sincs a hiba alapján.
1.
amadeusz gyermeke
Még mindig jobb ,mintha langra kapna.Ugye note 7?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...