Új színészek a Detroit: Become Human fedélzetén

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 5.
  • Hír
Link másolása
A Quantic Dream játékának hype-ja nem csendesedik, a múlt héten bejelentett dátum után most kiderült, hogy további három neves színész adta a hangját és az arcát a Detroithoz. Van egy kiszivárgott trailerünk is.

A Detroit: Become Human hivatalos Twitter-csatornáján összesen három új szereplőt mutattak be. Elsőként Clancy Brownt, aki a SpongyaBob Kockanadrágban adta Mr. Krabs hangját, de feltűnt a Remény rabjai című klasszikusban is. Lance Henriksent ugye nem kell bemutatnunk, elég csak az Alien Bishopjára gondolni. Végül Minka Kelly is tiszteletét teszi a filmszerű anyagban - az ő arca a Friday Night Lightsból lehet ismerős.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Quantic Dream új alkotása május 25-én jelenik meg PS4-en. A Sony idő előtt fellőtte a legújabb trailert, amit ugyan később eltávolítottak, de más forrásból meg tudjuk mutatni:

Végül jöjjön néhány friss kép az új közreműködőkről:

6.
6.
medson
#3: Hát az legalább nem kötelező hozzá, én képcsövesen is elviselném csak had játszhassak végre saját magam egy QD játékkal és nem youtube ról megnézni :d
5.
5.
kamgecam
Heavy Rain egyik kedvenc játékom amit a Beyond Two Souls sem tudott megugrani. Remélem majd ez, bár nem érzem azt a nyomasztó fincheri hangulatot ami a HR-t jellemezte. Meg androidokkal sem lesz könnyű azonusolni hiába sok a droid mostanság...:P Viszont az eddigi előzeteseket nézve elég megrendítő game lesz.
4.
4.
Zoli0507
Ezt màr nem nèzem meg. 3trailert làttam bőven elèg volt. A God of Wart is màr csak megjelenès napjàn fogom làtni mikor elindìtom.
3.
3.
Yanez
#2: Akkor örülj! Ismerek olyat, akinek a 4K tv-t is hozzá kell számolnia.
2.
2.
medson
#1: Énis így vagyok, csak nekem még hozzá kell számolnom a ps4 árát is :D
1.
1.
north
Annyira jól néz ki és annyira kipróbálásra váró...De az a 21 rugó DAMN...Nem érdekel a hónapban koplalok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...