Pályaszerkesztőt kap a Far Cry 5

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 6.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft megerősítette, hogy egy rengeteg lehetőséget kínáló pályaszerkesztő társaságában jelenik majd meg a Far Cry 5. A Far Cry Arcade jóvoltából újabb játékmódok is elérhetőek lesznek majd a multiplayer módban.

A Far Cry Arcade több mint 7000 különböző objektumot tartalmaz, amelyek segítségével teljesen egyedi térképeket készíthetnek majd a rajongók. A Ubisoft ráadásul arra is odafigyelt, hogy némi árukapcsolással más játékaikat is promózza, így a Far Cry 4, a Far Cry Primal, az Assassin’s Creed IV: Black Flag, az Assassin’s Creed: Unity és a Watch Dogs elemeivel is dolgozhatunk. Az elkészült remekműveket egy játékbeli játékgépen keresztül érhetjük majd el.

Szintén a pályaszerkesztőnek köszönhető, hogy a multiplayer mód is kibővül, méghozzá két további játékmóddal, a Bounty Hunttal és a Journey-vel.

Az ötödik Far Cry március 27-én jelenik meg, PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ráadásnak a szezonbérlet is kapott egy friss előzetest.

7.
7.
ArrowCross
Far Cry 5, 27 perces gameplay. https://www.youtube.com/watch?v=b619Mlv_a6I
5.
5.
Blueberry
Nagyon jó lesz,már nincs is olyan nagyon mesze
4.
4.
Nocsak nocsak.. Na ezek tolják ki igazán egy játék élettartamát! Más játékok assetjeinek bevonása hatalmas ötlet. Előre látom milyen jó kis cross-over content lehet ebből. Na meg ha tényleg szabad kezet kapunk, akkor már lehet is olyan mapokat készíteni, ahol az őserdőből indulva versenyzünk Párizson át egészen San Francisco-ig.
3.
3.
kamgecam
Na most kezdett el érdekelni a játék!
2.
2.
Anti4730
Második résznél mennyi pályát csináltunk jo kis multi meccsek voltak azok:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...