Íme, a Necromunda: Underhive Wars első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 7.
  • Videó
Link másolása
A Rogue Factor és a Focus Home Interactive tavaly januárban jelentette be a Warhammer 40K világában játszódó társasjáték adaptációját, a Necromunda: Underhive Warst. Ma végre befutott az első filmes előzetes.

Tavaly januárban hintette el a Mordheim: City of the Damned fejlesztője, a Rogue Factor, hogy egy újabb Warhammer 40.000-társasjátékot dolgoz fel. Ma végre újra hallottunk a Necromunda: Underhive Wars felől, amely PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenik meg valamikor a jövőben.

Egy körökre osztott taktikai RPG-ről van szó, amely egy csomó vertikálisan is kiterjedt térképet tartalmaz - ezzel tükrözik a srácok a méhkasszerű város felépítését. A játékosok számos bűnöző bandát irányíthatnak, bár most csak kettő frakció ismert. Az Eschers nevű galeri megrögzött drogkereskedőkből áll, míg a Goliathok drabális harcosok, akik nem vetik meg a különféle kábítószerek használatát a harcokban.

Minden küzdelem testreszabható, karaktereink cuccait és megjelenését manuálisan állíthatjuk be. Minden karakternek saját Careerje van, amely speciális fegyvereket és képességeket takar. A halál és a sérülések véglegesek a Necromunda: Underhive Warsban, amely átgondolt és óvatos megközelítést követel meg mindenkitől.

A kampányon kívül kapunk egy végtelenített Conquest módot, amit 4X-mechanikával vérteznek fel, s a cél az, hogy a lehető legtöbb területet elfoglaljuk és megtartsuk. A kompetitív multiplayer sem hiányozhat a kalapból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...