Necromunda: Underhive Wars PC, PS4, XBOXONE

Újabb Warhammer 40K-s társasjáték szolgáltat alapot egy videojátékhoz.
Típus:

Necromunda: Underhive Wars teszt

A Warhammer 40K univerzumában az emberiség zöme olajat és füstöt hányó kaptárvárosokban húzza az igát, a legszegényebbek pedig bandákba verődve küzdenek az életért. Ezt mutatja be a társasból videojátékká faragott Necromunda.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az igazi nagyágyúk elkerülik ezt a hetet, a következő napokban sem maradunk játékmegjelenések nélkül, sőt kifejezetten sűrűnek ígérkezik a mezőny. Ezúttal is listába szedtük az újdonságokat.

10 percig pörög a Necromunda: Underhive Wars

Amíg a negyvenegyedik millenium űrgárdistái eretnekekre és xenosra vadásznak, az ipari kaptárvárosok mélyén őrült bandaháborúk folynak. Lássuk, hogyan fest mozgás közben a Necromunda: Underhive Wars!

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.

Less be a Necromunda: Underhive Wars világába!

A Warhammer 40.000 univerzumában játszódó Necromunda: Underhive Wars hamarosan megjelenik, az új kedvcsinálóban pedig szemügyre vehetünk néhány helyszínt a kaptárvilág változatos pályái közül.

Dátumot kapott a Necromunda: Underhive Wars

Nem kell már sokat várnunk a Necromunda: Underhive Wars megjelenéséig, jövő hónapban már útnak is ereszthetjük a saját bandánkat a kaptárvárosok mélyén. A dátumot egy friss előzetes harangozta be.

Sztoritraileren a Necromunda: Underhive Wars

A Warhammer 40.000 univerzumában játszódó asztali háborús játék alapján készülő Necromunda: Underhive Wars először két évvel ezelőtt mutatta meg magát. Közeleg a megjelenés, így most kaptunk egy újabb kedvcsinálót.

Friss képeken a Necromunda: Underhive Wars

Még egy népszerű Warhammer 40.000-társasjáték kap videojáték-adaptációt. A Necromunda: Underhive Warson az egész jól sikerült Mordheim: City of the Damned fejlesztői dolgoznak. Rivális bandák küzdenek a város feletti dominanciáért.

Íme, a Necromunda: Underhive Wars első trailere

A Rogue Factor és a Focus Home Interactive tavaly januárban jelentette be a Warhammer 40K világában játszódó társasjáték adaptációját, a Necromunda: Underhive Warst. Ma végre befutott az első filmes előzetes.

Újabb Warhammer 40.000-játék van készülőben

Idén is folytatódik a sorminta, így a tavalyi dömping után ebben az esztendőben sem maradunk a Warhammer 40.000 világában játszódó alkotások nélkül. Ezúttal a Necromunda című táblajáték kap adaptációt.