A Microsoft már a következő Xbox-on gondolkodik

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Chris Lewis egy interjú keretében kotyogta ki, hogy már megkezdték a következő next-gen Xbox előmunkálatait - idézem: "Elkezdtük, mert muszáj volt."
Chris Lewis egy interjú keretében kotyogta ki, hogy már megkezdték a következő next-gen Xbox előmunkálatait - idézem: "Elkezdtük, mert muszáj volt." Nem nagy meglepetés ez a munkatempó a Microsofttól, hiszen az Xbox 360 fejlesztését is már az Xbox 1 startja környékén elkezdték. Az X360 utódjáról egyelőre nem voltak hajlandóak mesélni a srácok: ez érthető is, lévén egyelőre még az X360-ból sem hozták ki a maximumot - kár lenne a jóslatokba és ígéretekbe bocsátkozni

12.
12.
machintos
csak el kapott az idegg!!!



nem nem a grafika a minden de én a ds-ben nem látok semmi ötletet.jo h van érintöképernyö csak ugye alig van egy-két game amiben lehet játék közben is használni.a culi kis mikrofont meg inkább 6 éveseknek valo!!



és mondjon nekem 10 olyan ds gamet ami nem mario nem zelda és hangulatban is ott van.!!!!!



11.
11.
machintos
jahhs jtrecsi:a ps2 6 éve kinn van a piacon az x360 meg féléve szall gondolkoddjj már az összehasonlitásaiddal hülyegyerekk!!fuhh de seggarc vAGY.BIZT VMI KIS 5 PÖCSARC LEHECC H ENNYIRE SZERELMES VAGY MARIOBA MEG A TÖMMAGHOKNAK VALO DS.BE
9.
9.
machintos
emberek ti télneg ilyen fogalmatlanok vagytok???urissttteennnnnn!!!!!!!!!



jtrencsi?az eladás-nak köze sincs a harverhez és azon nem gondolkoztál el még h mig a psp1 éve van apiacon a ds már 4éve ott rohad és eladásban is most tartanak fej-fejnél.a harverr-öl ,meg ne is beszéljünkkkkk!!!hülyeggyerekk a psp ps2-es szinvonalat hoz a ds meg n64-est akkor miröl beszélünk???mig egy ds kazira ráfér egy 45 mg-ás game.psp-re 2 gigabájtoss..seggarrc gondolkozz már.mi az h ds-re innovativ gamek jönnek.ti faparasztok ennyire birjátok a szászzor lehámozott geci mariot,??mer eddig én egy azon kivül egy vmire foghato jo gamet se találtam ds-re.mind a ronda agyonrázottt szar lerágott csont nintendo szlte gecik vannak rajta.jahhs és mind magyra és mind amerikai ujság iroi szoinvonalban a mario vlt ez eddiig egyetlen nyolc pont felleti game.a tröbbi mind 5-6.memr ennyit tud a ds.







dajin:az h te és a kis nintendi buzi barátod-nak fogalma sincs h mennyi exkluziv cim jön psp-re arrol nem a psp- hnem a tif kicsiny agytaok tehet.soroljam?:killzone liberation,medal og honor heroes,brothers in arms-d-day,untold legends,gta:vcs,dungeon siege3 stb stb stbcod3



hatalmas nevek és ez még csak kezdet seggfejek!!mert mig a ds-böl nem lehet a gyenge hardveréböl többet kihozni a psp-nek a tudását még csak 50 százalékig használták ki.szall gondolkodjjatok már h miket irtok.
9.
9.
machintos
még több exkluziv game:cod3,field commande
8.
8.
Dajin
a ds tényleg alázza a psp-t, a psp-re a nagyon nagy többség inkább csak butitott átirat, médiacenter(jo vannak kivételek locoroco, tekken:dr de kevés) a ds jelenleg JÓVAL sikeresebb, nemcsak az innovativ gamek miatt, hanem pl a picochat miatt is..playstation név nagyon sok ps3-at fog eladni, plusz a hardcore rajongok, meg akik a gép erejét, teljesítményét nézik, azok is majd ezt veszik. bukás biztos nemlesz, talán sztem egy kicsit megszorongathatja a wii meg az ms, de ledönteni nemfogja az 100
7.
7.
machintos
micsoda????alázza a ds a psp-t:)uggyee viccelsz?????olyan összehasonlitani a ds-t meg a psp-t mint a fekete fehér és a hdtv-t.eslélye sincs egy ilyen tökmagoknak valo gagyi agyonbutitott gamekkel és n64 hardverrel a ps2 szintü psp ellen.a ps3 nem fogja megelözno a ms mert az emberek az utobbi fél-évben beláttáák h ha nexgen akkor már x360:9bár ez az én saját véleményem.de a ds olyannnyira szar h még emlitésre se mélto egy lapon a psp-vel.és ez tény.
6.
6.
machintos
gordo:gondolkozz már bazz a microsoft csak nem akar elkésni .nézz feljebb és látod h már az elsö x fejlesztésekor elkezdték az x360 fejlesztését.ez nem azt jelenti h hopp egy-két év és itt az ujj x hnem azt 5-6 év mulva már legyen egy uj nexgen konzol amivel betudják elözni a sony-t.és nem amgejelenéskor kezdik majd el javitgatni a hibákat .







elvakult ps3 fanok ennek a hirnek köze sincs a ps-hez szaall mellözétek a hülyeségeiteket.!!!!
5.
5.
Alhun
Az attól függ, hogy félnek-e vagy sem, hogy a közel- vagy a távoli jövőben gondolkodnak. Mertha megnézzük, most nincs nekik nagyon miért. Pár hónap, és itt a karácsonyi szezon. Ha a gyerek next-gen konzolt kér a szüleitől, X360-at kap, mivel a PS3 nem jelenik meg akkora. Amiután megjelenik az új ps, akkor is egy ideig az x-box lessz előnyben, mivel az olcsóbb. Szóval ez csak idő és viszonyítás kérdése.
4.
4.
FNorberto
Az mien erős lesz majd!Húúúú!Belegondolni is ilyesztő mi lesz abban a gépben ha a 360 ilyen erős!
3.
3.
wasaby44
a dx10 kompatibilitás nem maradhat el mi? :D
2.
2.
Ca$h
Nem semmi. Legalább nem az utolsó pillanatra hagyják a srácok... :)
1.
1.
Drago
Ez így teljesen rendben van, szerintem. Van idejük új technológiákat kifejleszteni és nem kell elkapodni semmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...