Jóval kisebb lesz a PUBG harmadik térképe

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 10.
  • Hír
Link másolása
Nem igazán kedvelték meg a rajongók a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb pályáját, a fejlesztők ezeket a visszajelzéseket is figyelembe vették a harmadik térkép megtervezésekor.

A játék atyja, Brendan “PlayerUnknown” Greene egy új blogposztban vázolta fel a PUBG közeljövőjét, amellett pedig, hogy beharangozta az új épülettextúrák és a stabilitást célzó javítások érkezését, a harmadik térképet is megmutatta a rajongóknak. Így fog festeni:

A legfontosabb újdonság, hogy a pálya mindössze 4x4 kilométeres, vagyis lényegesen kisebb, mint az Erangel vagy a Miramar. Miután a játékosok száma nem változik, értelemszerűen az egy főre jutó terület is csökken, így hamarabb fogunk találkozni másokkal, ami végeredményként rövidebb és intenzívebb csatákat ígér. 

A fejlesztők lépése a Miramarra érkezett visszajelzések tükrében nem olyan meglepő, a decemberben debütált sivatagos pályát ugyanis nem fogadta egyöntetű lelkesedés a rajongók részéről. A Miramaron hatalmas nyílt területek találhatók, és a városok is messze vannak egymástól, így a térkép méretei inkább negatívan éreztették a hatásukat.

33.
33.
Most jön lefelé egy 4.39 GB os frissítés(xbox)Kíváncsi leszek.
25.
25.
LexerTheFirst
#24: Neked is ugyanazt tudom mondani amit Shannaronak a 19. kommentemben :-D
22.
22.
supair
#20: .....ez kicsit félrement fuss neki még egyszer.
20.
20.
Dave567
#5: De sajnos, sok van..
BUGFIELD/COD, ezeket azért lekörözi, még így is.

19.
19.
LexerTheFirst
#15: Van egy viccem amit fogadj meg mert jó az üzenete:

A buddhista szerzetes és a tanítványa beszélgetnek:
-Mester mi a boldog élet titka?
-Ne vitatkozz a hülyekkel!
-Nem hiszem hogy ez volna a megoldás..
-Igazad van..

Remélem lejött a lényeg ;-)
12.
12.
Tegnap leszedtem a régi fatboxra is.Rengeteget szépült s sokkal stabilabb mint a kezdetekben.A külsőterek már gta szintűek vagy jobbak itt nagyobb a látótávolság.A Fortnitehoz ne hasonlítsuk már!Azt inkább a Plants vs. Zombies Garden Warfare hez áll közelebb mint ehhez!
7.
7.
supair
#6: Ha beleülsz egy Aston Martinba ami nem működik,esetleg hússzal megy az nagy élmény......de attól még szar.
A vérlázító az egészben pont az volt hogy az elgondolás a játékélmény kurva jó lehetett volna.De nem tudtak mit kezdeni vele és mégis kiadták.PÉNZÉRT SZARUL.
Nem bánom ha valaki viszi.De ne ajnározzátok itt nekem azt ami hulladék.És ez nem a bejön nem jön be dolog. Egy a4-es lapot tele lehetne írni a bajaival.De nem gáz köll a népnek.Hajrá.
6.
6.
ribizly
#5: Én megértem, ha valakinek nem jön be. Team based lövölde viszont kevés van, ami ennyire intenzív. ;)
Én fan lettem, de valószínűleg ugyanilyen kommentekkel " hergelték" anno a CS fan-okat, amikor még "csak" egy mod volt. :)
5.
5.
supair
#3: A PUBG-nél nagyobb hulladék jelenleg nem sok van a piacon.
........gyertek fanok-)
4.
4.
LexerTheFirst
#3: Az a baj hogy technikailag sokkal sokkal magasabb szinten van, az epicnek köszönhetően, akik egy nagy csoport. Nekem mind a kettő tetszik a fortnite a könnyedsége okán, a PUBG pedig a stílusa okán. De mondom, ha kikupálják azt a néhány fekélyes sebét a játéknak akkor nem lesz esélye a fortnitenak.
3.
3.
Lorthirash
#1: Szerintem már most is sokkal többet ér PUBG.
2.
2.
Lorthirash
#1: A Fortnite egy arcade hulladék, én kifejezetten utálom.
1.
1.
LexerTheFirst
Egyébként a PUGB tényleg egy fantasztikus játék, csak nagyon messze van a kiadható állapottól. Valószínűleg amikor elkészül akkor olyan masszív élményt fog adni amit nagyon kevés más játék. Egy kicsit realisztikusabb lesz mint a fortnite a 2 méteres ugrásaival...

De az a baj hogy nincs kint minden platformra, és amin kint van azon sincsen kész, és emiatt most a Fortnite előnyben van. Ha ez a divat legalább olyan tartós marad mint a csgo, és addigra kijavítják a nagyobb hibákat, közben pedig kiadják mind a három platformra, akkor a PUGB messze a legnagyobb siker lesz az elmúlt 3-4 évben. Nincs storyja de olyan élményt ad amit egyik másik játék se, ez pedig elég ahhoz hogy 20 millió darab elkeljen belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...