Oblivion kiegészítő a jövő hónapban

  • Írta: Drago
  • 2006. október 18.
  • Hír
Link másolása
Az Elder Scrolls IV: Oblivion PlayStation 3-as változatában alapból be lesz építve, a többi platformon játszóknak viszont pluszban kell fizetniük az extrákért.
Az Elder Scrolls IV: Oblivion PlayStation 3-as változatában alapból be lesz építve, a többi platformon játszóknak viszont pluszban kell fizetniük az extrákért.

Régebben fojesz már írt róla, hogy a PS3-as verziós Oblivion többmindent fog tartalmazni , mint a már rég megjelent PC-s és X360-as változat. Ebben az új verzióban kapunk új frakciót (Knights of the Nine), új küldetéseket, karakterket, helyszineket, felszereléseket és még sok mást is!

A mai napon a Bethesda bejelentette, hogy kiegészítésként is kiadják PC-re és X360-ra a Knights of the Nine-t. Letölthető kiegészítés lesz, viszont a PC-seknek lehetőségük van, hogy a korábbiakkal együtt - a lópáncéltól a Spell Tomes-ig -, egyben töltsék le. A PC-s kiegészítést korábban már lehetett látni a GameStop weboldalán múlt hónapban, akkor még "Knights of the White Stallion" címmel jelent meg, hibásan.

Bár további hivatalos információt nem közölt a Bethesda, de valószínűsíthető, hogy a kiegészítő kb. 19.99 dolláros áron kerül a boltokba. Megjelenés: november 21.
3.
3.
Constantin00
És akkor végülis lényegében nem szent lovagok stílusú lesz? D: Persze megcsinálhatnám, hogy átnevezem, az összes textúrát átalakítanám, meg a már kész interiorokat is, de ez megegyezne egy totális előről kezdéssel. DDD;
2.
2.
Constantin00
Vááááá!!!! Ilyen pechem is csak nekem lehet: már egy hónapja dolgozom egy Divine Knights nevű Modon!!!!!!!!!!!!! VÁáááááááá!! Erre meg mi lesz a következő hivatalos cuccban?! Knight of the Nine!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...