Dátumot kapott a felújított Neverwinter Nights

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Már nem kell sokat várni a Neverwinter Nights felújított változatára, a Beamdog fejlesztése a hónap végén landol a Steamen. A Switch-verzióra viszont ne várjunk egyelőre.

A Beamdog a legutóbbi livestreamjében jelentette be, hogy hamarosan megjelenik a Neverwinter Nights: Enhanced Edition: a felújított változat március 27-én landol a Steamen.

A Beamdog korábban a Baldur's Gate két részét, az Icewind Dale-t és a Planescape: Tormentet is felújította, sőt a Baldur's Gate-hez saját kiegészítőt is fejlesztett. A játékaik PC-re és mobilokra készültek el, ezért is meglepő, hogy a livestreamben felemlegették a Switch-et: mint mondták, egyelőre "nincsenek formális terveik" a Neverwinter Nights Switch-verziójára, de mindenképpen csábítónak tartják az ötletet.

2.
2.
Ooorky
#1: Maximálisan egyetértek, iszonyatosan béna csapat. Gyorsan megszedik magukat a nosztalgiavonaton aztán eltűnnek a süllyesztőben.
1.
1.
Mortis
hihetetlen, hogy az elbaltázott Planescape felújítás és a Baldur's Gate Siege of LGBTspear után még mindig ők csinálják ezeket. bizonyították, hogy nem érdemlik meg az ezen klasszikusokkal való foglalkozás jogát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...