Neverwinter Nights: Enhanced Edition PC

A Beamdog felújította a BioWare 2002-es klasszikusát is.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.

Kicsit csúsznak a konzolos D&D-klasszikusok

Eredetileg a hónap végén kellett volna megjelennie a konzolokra szánt Baldur's Gate: Enhanced Edition Packet, a Planescape - Torment: Enhanced Editiont és az Icewind Dale: Enhanced Editiont tartalmazó csomagnak.

Dátumot kaptak a konzolos D&D-klasszikusok

A Skybound és a Beamdog megerősítette, hogy a D&D-klasszikusok PC-re már megjelent felújított kiadásai ősszel konzolokon is elérhetőek lesznek. Új platformokra költözik a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, az Icewind Dale és a Planescape is.

Konzolokra költöznek a Beamdog RPG-i

Idén a Baldur's Gate I és II, az Icewind Dale, a Planescape Torment és a Neverwinter Nights Xbox One-ra, PS4-re és Switchre költözik, miután a felújításra szakosodott Beamdog és a Skybound Games kiadó partnerséget kötött.

Neverwinter Nights: Enhanced Editon teszt

A Beamdog D&D szerepjáték-felújítási hulláma a Neverwinter Nightsot is elérte, a végeredmény pedig esetünkben felemás - kevés az újítás, cserébe fontos területeken történt előrelépés. Feltámadt a multi!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Extrém sűrű volt az idei március, és még mindig nem értünk a végére: holnap landol a boltokban a Far Cry ötödik felvonása, ahol montanai Hope megyébe látogatunk, hogy kifüstöljük az Eden's Gate szektát.

Dátumot kapott a felújított Neverwinter Nights

Már nem kell sokat várni a Neverwinter Nights felújított változatára, a Beamdog fejlesztése a hónap végén landol a Steamen. A Switch-verzióra viszont ne várjunk egyelőre.

A Beamdog felújítja a Neverwinter Nightsot is

A renoválásban járatos Beamdog egy újabb klasszikus szerepjátékot porol le: ezúttal a 2002-es Neverwinter Nightsra esett a választás. A tartalom a régi, de a látvány sokkal szebb lesz, és még 4K-támogatásnak is örülhetünk.