Mobiljáték készül a Westworldből

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner Bros. Interactive csinál játékadaptációt az HBO nagy sikerű sorozatából. A játékban Delos Trainee-t irányítjuk, és a teljes park irányítása ránk lesz bízva - még az androidok gyártásával és fejlesztésével is nekünk kell foglalkozni.

A WB Games San Francisco és a sorozat gyártója, a Kilter Films közösen dolgozik a Westworld játékadaptációján, míg a fejlesztést a Behaviour Interactive végzi. Ők rakták össze a Warhammer 40.000: Eternal Crusade-ot és a Dead by Daylightot is.

A készítők szorosan együttműködnek a sorozat producereivel és íróival. A témából adódóan itt is egy vadnyugati parkot kell üzemeltetnünk, egészen pontosan az újonc Delos Trainee-t irányítjuk benne, aki teljes hozzáféréssel rendelkezik a Delos Park Training Simulationhöz (DPTS). Feladataink sokrétűek lesznek, az androidok gyártása és gondozása is ránk hárul, a cél az, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek.

A grafika kicsit egyszerű ugyan, de ha kellő mélység van a játékban, a rajongók imádni fogják. A mobilos Westworld valamikor idén érkezik iOS-re és Androidra, az előregisztráció már éles.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...