Westworld Mobil

Az HBO nagy sikerű sorozatának játékadaptációja, amelyben egy parkot kell üzemeltetnünk az ügyfelek legnagyobb megelégedettségére.
Típus:

Westworld - márciusban érkezik a harmadik évad

Az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy mikorra várhatjuk a harmadik évad rajtját, és ezzel együtt egy meglehetősen furcsa trailert is közzétettek, mely alapján végre be tudjuk lőni, hogy mikor játszódik a sorozat folytatása.

Westworld - közeleg a harmadik évad

Méghozzá egy vadonatúj kedvcsináló is érkezett hozzá, mely lényegében csak egy tucat újabb kérdést vet fel a nézők számára. Itt az ideje megismerni az Incite vállalatot, melynek célja, hogy megoldást találjon a megoldhatatlan problémákra.

Elkaszálták a Westworld-mobiljátékot

A Bethesda és a Westworld fejlesztője közötti pereskedést követően lelövik a mobilos anyagot. A kiadó nehezményezte, hogy a játék feltűnő hasonlóságot mutat a Fallout Shelterrel, ami nem véletlen, hiszen mindkettőt a Behaviour rakta össze.

Lopott kódra építették a Westworld-mobiljátékot

Pereli a Bethesda a Westworld-játékért felelős Warnert. A tévésorozatra épülő mobilos program a Fallout Shelter kódját használta jogtalanul - néhány olyan bug is bekerült a játékba, amely anno a Shelter korai változatában volt megtalálható.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokra már érezhetően kevesebb megjelenés jutott, mint az elmúlt hetekre, de annyi baj legyen: az ínyencek még így is találnak a fogukra való címet, és végre jut idő a lemaradások pótlására is!

Feliratos traileren a Westworld második évada

Alig egy hónapot kell már csak várnunk a Westworld második évadára. Az HBO sorozata április 23-án folytatódik; kaptunk is egy magyar feliratos előzetest, ami megalapozza a hangulatot.

Mobiljáték készül a Westworldből

A Warner Bros. Interactive csinál játékadaptációt az HBO nagy sikerű sorozatából. A játékban Delos Trainee-t irányítjuk, és a teljes park irányítása ránk lesz bízva - még az androidok gyártásával és fejlesztésével is nekünk kell foglalkozni.