Máris félmilliónál jár a Warhammer: Vermintide 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 12.
  • Biznisz
Kevesebb, mint egy hét alatt világszerte 500 ezer példány talált gazdára a Warhammer: Vermintide 2-ből. A játékosok és a nézők is ráharaptak a kooperatív FPS-re, pedig a konzolos verziók még meg sem jelentek!

Március 8-án jelent meg PC-re a Warhammer: Vermintide 2, és a Fatshark az imént szólt, hogy négy nap alatt 500 ezer kópia talált gazdára belőle.

A csapat fejese, Martin Wahlund szerint büszkék és boldogok az első mérföldkövet elérve, de a legszebb az egészben, hogy ez a félmillió kevesebb, mint egy hét alatt jött össze.

Néhány érdekes adat: a Twitch-en már 204 millió percnyi közvetítést néztek a Vermintide 2-ről, és eddig 50 milliárd ellenséget öltek meg a játékosok.

Ne feledjük, a Warhammer: Vermintide 2 PS4-re és Xbox One-ra is befut - reményeink szerint hamarosan, lévén a bétatesztek tavasszal indulnak.

A kooperatív anyagról írt tesztünket hamarosan elolvashatjátok.

7.
shooter1234
Tényleg jobb lett az előző résznél és az árazása miatt is vitték ennyien, mivel nem 60 eurós játék, hanem 28 a Steamen. Ebben az ár/érték kategóriában tényleg kiemelkedő, persze csak azoknak, akik szeretik a darálást a végén egy kis loot-tal és egyszerűbb karakterfejlődéssel és craftrendszerrel.
6.
Khaszás
#5: igen! sokat fejlődőt az egyhez képest tény hogy, még van benne sok hiba de összességében nagyon jól sikerült. De ez is olyan hogy kinek mi jön be ha nem szereted a left 4 dead stílusú játékokat vagy ha az egy nem jött be akkor valószínűleg ez se fog.
5.
TheFlash
ilyen jó lenne? Az első rész egy rém unalmas hordamód volt csak...
1.
Drazhar
Szuper :)
Sokkal jobb lett mind a loot-system, mind pedig a fejlődés is. Remélem ehhez is sok tartalom fog még jönni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...