Máris félmilliónál jár a Warhammer: Vermintide 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 12.
  • Biznisz
Link másolása
Kevesebb, mint egy hét alatt világszerte 500 ezer példány talált gazdára a Warhammer: Vermintide 2-ből. A játékosok és a nézők is ráharaptak a kooperatív FPS-re, pedig a konzolos verziók még meg sem jelentek!

Március 8-án jelent meg PC-re a Warhammer: Vermintide 2, és a Fatshark az imént szólt, hogy négy nap alatt 500 ezer kópia talált gazdára belőle.

A csapat fejese, Martin Wahlund szerint büszkék és boldogok az első mérföldkövet elérve, de a legszebb az egészben, hogy ez a félmillió kevesebb, mint egy hét alatt jött össze.

Néhány érdekes adat: a Twitch-en már 204 millió percnyi közvetítést néztek a Vermintide 2-ről, és eddig 50 milliárd ellenséget öltek meg a játékosok.

Ne feledjük, a Warhammer: Vermintide 2 PS4-re és Xbox One-ra is befut - reményeink szerint hamarosan, lévén a bétatesztek tavasszal indulnak.

A kooperatív anyagról írt tesztünket hamarosan elolvashatjátok.

7.
7.
shooter1234
Tényleg jobb lett az előző résznél és az árazása miatt is vitték ennyien, mivel nem 60 eurós játék, hanem 28 a Steamen. Ebben az ár/érték kategóriában tényleg kiemelkedő, persze csak azoknak, akik szeretik a darálást a végén egy kis loot-tal és egyszerűbb karakterfejlődéssel és craftrendszerrel.
1.
1.
Drazhar
Szuper :)
Sokkal jobb lett mind a loot-system, mind pedig a fejlődés is. Remélem ehhez is sok tartalom fog még jönni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...