Bemutatkozott a Hearthstone új kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Bejelentették a Hearthstone soron következő kiegészítőjét, amely szokás szerint új körítést, egy raklapnyi extra lapot és néhány új mechanikát hoz magával. Csekkold az első részleteket!

A The Witchwood nevet viselő kiegészítő a következő hónapban rajtol el, és egészen pontosan 135 új lapot hoz magával. Ezeket a hivatalos weboldalon fogják leleplezni a következő hetekben, de az első darabokat már megvizsgálhatjátok.

A történet szerint Gilneas elátkozott fővárosába látogatunk, amit vérfarkasok, szellemek és más rémségek laknak. Az egyik új hívószó az Echo, ez azt jelenti, hogy egy adott miniont vagy varázslatot addig játszhatunk ki újra és újra, amíg győzzük manával. A Rush pedig a Charge kistestvére: ilyenkor a lapot azonnal akcióba küldhetjük a kijátszás után, de csak más minionokat támadhatunk vele.

Két héttel a premier után élesedik majd a Monster Hunts, a kiegészítő egyjátékos tartalma, ám ezekről csak később oszt meg további részleteket a Blizzard. A csomagra már most befizethetünk egyébként (már ha szeretünk pénzt költeni a Hearthstone-ban), ez esetben 50+20 kártya és egy spéci hátlap üti a markunkat.

14.
14.
Mr.Dead
#13: Rugó nem túl jó ha sok az aggro. Nyilván verhető, de ettől nem lesz tier1.
A rotálás kell, ha nem lenne mindenki renozna,meg ott lenne még boom, shedder etc
A mostani rota is legalább felrázza a metát, mennek ki dragonok, jadek, kalózok miegymás.
13.
13.
Chrysh
#11: Miracle Rogue deck Fal'Dorei Striderrel, még jól megy, épp ma szórakoztam vele egy jót.

Általában ahol lehet, először megcsinálom a legkönnyebb (általában aggro) deckeket, és aztán ahol lehet, ott ráállok egy lassabb decktípusra, a gond az, hogy jönnek-jönnek az új kártyák, és mostanság a classic kártyák kirotálásával is szétbasznak egy csomó jó control decket, de én ezt az egész rotálást egy baromságnak tartom.

Elemental Shaman, Elemntal Mage nem megy, a Mill Rouge is b*szhatja, Enrage Warriorból még mindig nincs vállalható változat OTK Patron/Worgen óta, Hunterből is lehetett OTK-t csinálni de csak az aggro megy, C'thun Druid-ot imádtam, aztán volt még Deathrattle Shaman meg Resurrect Priest meg Arcane Giants spell Priest is és még sorolhatnám, mert én kis freetoplay accommal mindig próbáltam nem feltétlen aggrot csinálni, na meg jól is szórakozni, nemcsak a metával bíbelődni.
12.
12.
Scat
#11: Tudom, hogy ez egy lázálom a részemről, de azért dédelgetem.

Amúgy nekem a mostani meta is baromi unalmas, bár valószínűleg előbb-utóbb mindig azzá válik, szóval ez nem igazán releváns.
11.
11.
Mr.Dead
#3: Ja, az 50es előrendelés mellé vágnak oda 20 packot. Jó, persze megkapjuk, de ez az első ilyen, és mivel egyre több konkurencia jön (pl a gwent ahova sok profi átment hsből) szóval muszáj nyalniuk nekünk.
#7: CTRL meta sosem lesz. Egy azhogy egy idő utan baromi unalmas, a legtöbb embernek drága lenne, és rohadt lassan lehetne haladni létrán.
Én is támogatom hogy változzon a meta(nincs is warrior meg shaman konkretan, de dudu meg rugó se sok) akár egy cube nerfel is segíthetné nek is rajta.
10.
10.
Chrysh
#3: Azért azt érdemes lenne tisztázni, hogy a preorder mellé kapod a +20 packot, legalábbis amennyire én olvasom szó nincs ingyen 20 packról.
9.
9.
Chrysh
#8: Mondjuk a bajt az is tetézi, hogy a nagy internet nyújtotta szabadság teljese mértékben kiöli a kreativitást és a kísérletezgetést, inkább lemásoljuk azt, amit mások is gyakran használnak, minthogy mi találnánk ki valami újat.
8.
8.
hadzsime
Végre! Már hányingerem volt ettől a metától. Ki nem állhatom ezt az aggro paladin/secret mage/cubelock triót. Semmi élvezet nincs a játékban ha ezek a SMOrc-os, RNG-s fos paklik uralkodnak.
7.
7.
Scat
#5: A három fajtába még azt a kettőt értettem bele :)

Egyébként egy jó kis kontroll alapú metának tudnék örülni, nekem az agresszív, smorc paklikkal valahogy sosincs szerencsém, nem tudok velük úgy játszani, hogy szórakozzak is.
5.
5.
Chrysh
#4: Cubelockot se felejtsd ki, rendesen szarul érzem magam, hogy az az egyik (a másik a secert mage), amihez megvan mindenem.
4.
4.
Scat
A mostani metára ráfér a változás, mert undorító, hogy három fajta pakli uralja azt. Főleg a paladin, rosszul vagyok tőle.
3.
3.
Mortis
#2: pl. az ingyenes pack-kok nevetséges száma más kártyajátékokhoz képest (úgy tűnik legalább 20-szat kapunk, már az elején), vagy az előrendelői pack-kok ár-érték aránya( ugye 50-ről 70), vagy hogy nem támogatják korábban behozott mechanikákat( jön új Dungeon Run és Hero lap).
nézz utána jobban, olvasd el az eredeti bejelentést.
2.
2.
Mr.Dead
#1: Milyen folyamatos panaszokra hallgat? :D
Alapjáraton nekem is tetszik az ujkieg, egy csomó minden rotálni is fog, szóval kivancsi leszek megtudják e törni a mostani unalmas metát.
1.
1.
Mortis
a tematika nagyon hasonlít az Old Gods-éra, az új mechanikák érdekesnek tűnnek s alapjáraton úgy tűnik a Blizz végre kezd hallgatni a folyamatos panaszokra: meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...