Meglepő irányba ment volna el a Battlefront IV

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 14.
  • Képek
Link másolása
Nem elírás, miközben a Free Radical Design gőzerővel dolgozott a Star Wars: Battlefront harmadik részén, a grafikusaik már a negyedik felvonáson agyaltak. Nagy adag látnivalót kaptunk a terveikről.

Jó ideje nem titok már, hogy a Free Radical Design fejlesztette a Pandemic-féle Star Wars: Battlefront-sorozat harmadik részét, számtalan gameplay videó árulkodott arról, hogy a munkálatok kifejezetten jól álltak, egyes információk szerint már a befejezés előtt járt a projekt. Ennek tükrében az sem annyira meglepő, hogy a csapat grafikusai már a negyedik felvonáson agyaltak.

Az ő terveikből került fel az internetre most egy nagy adag képcsokor, ebből derül ki, hogy a srácok meglepő irányba mentek volna el. A Star Wars: Battlefront IV története a "mi lett volna, ha?" kérdést feszegette: mi lett volna, ha Anakin megöli Padmét és Yodát, és nem veszíti el a végtagjait a Mustafaron, mi lett volna, ha Anakin válik az Uralkodóvá, miközben Luke és Obi-Wan sith nagyúrként, Darth Maul és Leia pedig jedi lovagként tengeti a mindennapjait?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszol a fenti galéria, a további képekért pedig érdemes ellátogatni ide! A sztori többi része már történelem: a Battlefront III (és a Battlefront IV) sosem készült el, a LucasArts lelőtte a projekteket, ami a Free Radicalt is magával rántotta.

3.
3.
#2: A kettő nem zárja ki egymást. "Mi lett volna, ha felcserélik a két oldalt?" :D

Egyébként nem teljesen, egyes karakteret többféleképpen is elképzeltek. Leia és Vader például a jó és a rossz oldalon is megfordul a vázlatok között.
2.
2.
markoci555
Ha jól értem itt nem csak egy szimpla "mi lett volna ha" van, itt inkább próbálták a két oldalt felcserélni. És habár nem tudok több szereplőt sem elképzelni egyes pozíciókban, de nagyon megnéztem volna mi sül ki belőle egyes karaktereknél. De lehet nem is baj hogy ebből nem lett semmi, ellentétben a 3-assal, amit jó pár évig teljesen hiába vártam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...