Traileren a Fantastic Beasts folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Rövid teaselést követően tegnap megérkezett a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei első előzetese. Óriási veszély leselkedik a világra, Newt Scamander a fiatal Dumbledore oldalán száll harcba.

A történet szerint a Johnny Depp által alakított Grindelwald arra készül, hogy aranyvérű varázslókból hadsereget építsen, és uralma alá hajtsa a muglik világát. Newt Scamander (Eddie Redmayne) szembeszáll a gonosszal, ráadásul komoly segítségre akad a küldetése során: a fiatal Albus Dumbledore-ral (Jude Law), Grindelwald egykori barátjával készülnek az összecsapásra.

A film november 15-én kerül mozikba, az első trailert pedig alább láthatjátok:

36.
36.
B-Shaggy
#25: Higgyétek el, én abszolút leszarom ezt a rassz / nemi identitás kérdést ( = nem megyek ki az utcára "jogokat a melegeknek" táblával, de nagy hülyének nézlek, ha arra forditod az energiád, hogy homofób / rasszista kommenteket hagysz ), de a néger Hermione nekem is sok volt. Tudja jól Rowling, és mindenki más, hogy fehérnek képzelte el, és abszolút minden rasszizmus nélkül mondom, hogy azért kellett volna fehér szinésznő, hogy az előadáson senkinek se legyen idegen a karakter megjelenése - a filmekben is a fehér Hermionét szoktuk meg, érdekes, ott nem mondta, hogy fekete gyereket keressenek.

A másik téma viszont, Dumbledore, szerintem egyáltalán nem volt rossz lépés. Még bőven a hülye SJW - botrány előtt kiadta ezt az infót, és nem volt több, mint egy kósza komment, nem szőtt akkor még bele semmiféle elfogadási agendát. Amióta elolvastam a sztoriját Grindelwald-dal, (amiben egyébként hivatalosan nem térnek ki arra, hogy szerelmes volt belé), kicsit kerekebb az egész karakter nekem. Azért lett ennyire érzelemmentes (már ami az emberekhez való kapcsolatát illeti), hogy ne forduljon elő mégegyszer az, hogy az érzelmei elvakitják.
Mindig azt mondom, hogy legyenek más nemi identitású karakterek, ha valami köze is van a karakterükhöz. Ha csak ellövik, hogy, ja, amúgy ő buzi, az az a szint, ahol tényleg az ezt védő liberális személyek is átmennek olyan extrémekbe, amik miatt utálom a rasszista / homofób embereket.
35.
35.
medson
Micsoda komment háború lehetett itt.
25.
25.
CreelienDareigeo
#14: A könyvben sosem említik Hermione bőrszínét. J. K. Rowling írta is twitterén, hogy a karakter külsejéről ennyit írt a könyvbe: barna szem, göndör haj, okos
+ Rowling támogatja LMBT-t.
22.
22.
iPatrick
#14: Igazad van! Csak a heteró fehér ember az egyetlen normális faj, a többiek elítélendők! Nincs ezzel a nézettel semmi probléma!! Oh wait...
14.
14.
ollie92
Kár, hogy erre is rátette a bélyegét az SJW Rowling. Miért kellett Albusból buzit csinálni ? Miért kell mindenáron mindenhova buzikat, négereket, meg egyéb "nelegyennormálisfehér" karaktert rakni ? Miért kellett a HP folytatásban szegény Hermionét négerré változtatni ?
6.
6.
Gaboo77
Johnny Depp mint főgonosz? Már csak ezért is érdekelne a film. Szeretem mint színészt, de a Harry Potter univerzumot is. Várós!
3.
3.
hoaw
Az előző rész nagyon tetszett. Ezt is várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...