Ősszel jelenik meg a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 14.
  • Pletyka
Link másolása
A Tomb Raider hivatalos oldalára felkerült egy holnapi dátummal felcímkézett sejtelmes teaser kép. A nagy bejelentésre azonban már addig sem kell várnunk, a honlap forráskódja ugyanis rengeteg érdekességet rejtett.

Egy jó ideje már nyílt titok, hogy a Crystal Dynamics csapata trilógiává bővíti az új generációs Tomb Raider-sorozatot. Az sem meglepő, hogy a játék hivatalos oldalán felbukkant egy holnapi dátum, ami jó eséllyel a nagy leleplezést takarja, ráadásul az időzítés is tökéletes, hiszen a héten mutatják be a mozik az Alicia Vikander főszereplésével készült filmadaptációt is.

Ami viszont már érdekesebb, hogy a honlap forráskódjában rengeteg részlet látott napvilágot a készülő harmadik résszel kapcsolatban. Az óvatlan fejlesztők ugyanis nem rejtették el, hogy a holnap bemutatkozó Tomb Raider-játék tényleg Shadow of the Tomb Raider címen fut majd, a megjelenésre pedig szeptember 14-én kerül sor. A forráskódból az is kiderül, hogy április 27-től lehet majd előrendelni a játékot, mégpedig PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

26.
26.
HMoody
Nekem a 2. pont a mellekkuldetesek es kraftolas miatt tetszett jobban. Sokkal jobb volt, mint az elso resz szerintem.
24.
24.
guba800
A 2013-as volt az igazi.remélem ez is lessz olyan jó!
18.
18.
Marcus88
Várjuk szeretettel.
Ez lesz az első ami csak erre a generációra érkezik.
Nem tudom,hogy a Risénél mennyire számított az,hogy a régebbi konzolokra is érkezett,de ennél már nem kell visszafogniuk magukat!
17.
17.
Stranger
Kamerás teaser videó.
https://www.facebook.com/mikacroft/videos/10211052846943291/?fref=search
15.
15.
crytek
Ezt a szériát nem tudják elrontani várjuk. Humble szereti a kiadót és a kiadó is a Humblet így ez is ingyen érkezik majd. Yeah!
14.
14.
#3: És miből szűrted le, hogy ez tuti nem játszódhat ott?
4.
4.
Yanez
Ha idén jön, akkor megint egy jó játékkal leszünk gazdagabbak, noha már most sem panaszkodhatunk, ami az idei felhozatalt illeti.
3.
3.
azureknight0715
Hát jobban örültem volna egy egyiptomos résznek de majd meglátjuk.
1.
1.
Aries
Remélem hanyagolják a mellékküldiket meg a rengeteg kraftolgatást és inkább olyan lesz, mint az első TR.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...