Shadow of the Tomb Raider PC, PlayStation, Xbox

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
1714903206

Nyitott világú lehet az új Tomb Raider is

Elég masszív pletykazuhatag érkezett az új Tomb Raider játékról, amely a hírek szerint teljesen nyitott világú lesz, és Indiában fog játszódni. Lara motorkerékpár és ejtőernyő segítségével küzdheti le a távolságokat.
1712073642

Ezek a játékok kerülnek a Game Passbe április első felében

Egészen impozánsan nyitja a tavasz második hónapját a Microsoft, a LEGO 2K Drive mellett a golfjátékok szerelmesei is örülhetnek az EA Sports PGA Tournak, és ellátogatunk a hólepte Kanadába némi hátborzongató kalandra a Konában.
1708021800

Itt az "egységesített" Lara Croft dizájnja

A Crystal Dynamics egy puzzle mögé rejtette Lara új megjelenését, ami egyszerre idézi az eredeti dizájnt, mégis magán viseli az új trilógia történéseinek nyomait.
1699354800

Veszteséges az Epic Games Store

Az Epic Games bíróságon ismerte el, hogy az öt éves platform még mindig több pénzbe kerül, mint amennyit termel, a pár éve még jónak tűnő ötlet úgy fest, hogy kifulladt.
1695840017

A Netflix animációs szériát készít a Devil May Cryból és a Tomb Raiderből

A streamingóriás a Drop 01 nevű eseményén jelentette be, hogy animációs szériát kap a Capcom népszerű akciójátéka, illetve a Square Enix Tomb Raidere. Igazi veteránok jegyzik a sorozatokat.
1692612000

Új Tomb Raider-játék érkezhet hamarosan

Az idei évre ígérték, hogy lerántják a leplet a franchise következő részéről, most pedig már a hivatalos oldalon is regisztrálhatunk, hogy elsőként értesüljünk majd a legfrissebb hírekről.
1671124527

Az Amazon Games közreműködésével érkezik az új Tomb Raider

Egymás markába csapott a Crystal Dynamics és az Amazon Games. Miután a stúdió szakított a Square Enixszel, új kiadóra lett szükségük a következő Tomb Raider-játékhoz - így jött képbe az Amazon.
1662049500

A Shadow of the Tomb Raider is ingyenesen tölthető az Epic Games Store-ból

Ha csütörtök, akkor irány az Epic Games Store: menetrendszerűen futottak be a játéküzlet legfrissebb ajándékai, amelyek között egy nagyobb címet is találunk ezúttal.
1661493600

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

A Gamescom forgatagában sem érdemes megfeledkeznünk arról, hogy elszaladt egy újabb hét, vagyis újabb ajándékkal vár bennünket az Epic Games Store.
1659160800

Úgy tűnik, annyi az új Tomb Raider-filmnek, Alicia Vikander nem lesz többet Lara Croft

Nem is olyan rég még arról számoltunk be, hogy bár a következő Tomb Raider-film sorsa bizonytalanná vált, Alicia Vikander alapvetően bizakodóan várja a jövőt. Most újabb fejlemények érkeztek - és nem éppen jók.