Máris összejött a pénz az Iron Harvestre

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 15.
  • Hír
Link másolása
Az alternatív 1920-as években játszódó dieselpunk RTS-re két nap alatt összejött a pénz a Kickstarteren. A kampányból még 30 nap hátravan - innentől az alternatív célokért folyik az adományozás.

A King Art Games 450 ezer dollárt kért az Iron Harverstre, az összeg két nap alatt összejött a Kickstarteren. Most már biztos, hogy három egyjátékos kampányt - összesen 21 küldetést - kapunk, amely körülbelül 20 órás játékidőt jelent. Három frakció képviseli magát: a Szász-Birodalom, Lengyelország és Oroszország. Mindegyiknek egyedi egységei vannak.

A játékban hősöket, mechákat és gyalogos katonákat is irányíthatunk, a fedezékrendszer és a dinamikus pusztítás nagyon fontos elem. A pályák hatalmasak lesznek, a fejlesztők nyitott sandbox terepként gondolnak rájuk.

Innentől már a stretch goalokért folyik a meccs: 500 ezer dollárért New Game Plus módot, 600 ezerért filmes átvezetőket, 750 ezerért Challenge térképeket kapunk. A Skirmish módhoz 850 ezer, a multiplayerhez 1 millió dollár szükséges. Egyik sem lehetetlen, elvégre még 30 napig folyik az adománygyűjtés.

A legutóbbi gameplay videót erre találod.

2.
2.
Ooorky
Eddigi játékaik alapján közepes kalandjáték és mehh bármi egyéb készítők (egyetlen stratégiájuk 61%-os metacritic-en).
Ezek után soknak érzem a 45$-t egy játékukért...
1.
1.
Ganzer
Ez jó hír, kíváncsian várom a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...