Időhurokba kerülünk az Outer Wildsban

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mobius Digital új játéka alapjáraton egy nyitott világú felfedezős cím, a kutya ott van elásva, hogy a naprendszer egy végtelen időhurokba került. Húsz percenként újraindul az egész játék, de a megszerzett infókkal egyre több titokra derül fény.

Az Outer Wilds egy olyan naprendszerben játszódik, amely folyamatos időhurokba kerül. Húszpercenként a nap szupernóvává változik, meghalunk és a játék újrakezdődik. Főhősünk egy asztronauta, aki egy különös bolygón indul nyomozásra. Minden egyes kudarc közelebb vezet a sikerhez, és ha letérünk a kiszabott útról, akkor jutalmakra számíthatunk.

Egy belső nézetű sandbox anyagról van szó, amelyben felfedezhetjük a naprendszerünket, leszállhatunk a bolygókon és a holdakon, megfejthetjük az idegen struktúrák titkait. Idővel még több részletre derül fény az időhurokkal kapcsolatban, és olyan helyekre is eljuthatunk, ahová korábban nem. Például egy városba, amit egy korábbi látogatásunkkor áthatolhatatlan homok fedett.

Az Outer Wildsban egyedi kütyükkel vizsgálhatjuk meg a környezetünket, még a rejtélyes, ősi írásokat is megfejthetjük. A cél az, hogy a nap megsemmisülésének valós okait megtudjuk, és elkerüljük valahogy a bajt.

A Mobius Digital játékát az Annapurna Interactive adja ki. A megjelenés idén várható PC-n és más platformokon.

2.
2.
markoci555
nem kevés az a 20 perc? de amúgy nagyon bejön az ötlet
1.
1.
Szóval mint a Sexy Brutale, csak scifi? Jöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...