Outer Wilds PC

Az Outer Wild egy olyan naprendszerben játszódik, amely folyamatos időhurokba került. A célunk az, hogy megfejtsük ennek okait.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a mennyiséget tekintve ezúttal sem panaszkodhatunk a játéktermésre, nem sok kiemelkedő darab akad az újonságok között. Lássuk a heti megjelenéseket!

Hamarosan érkezik az Outer Wilds next-gen változata

A Mobius csapata leleplezte az Outer Wilds PS5-ös és Xbox Series-konzolokra szánt változatát, megjelenési dátumot is kaptunk mellé.

Ezekkel készül a PlayStation Now áprilisra

Mostantól érdemes a szokásosnál is közelebbről figyelnünk a PlayStation Now kínálatába kerülő játékokat, hiszen ezek a címek hamarosan csatlakoznak a megújuló PS Plus könyvtárához is. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk!

Leleplezték a Game Pass januári felhozatalát

Chet Faliszekék új kooperatív lövöldéjét és a Mass Effect legendás kiadását is megtaláljuk a Game Pass januári kínálatában, de ezeken kívül minőségi indie játékokra is rávethetik magukat az előfizetők.

Megjelent az Outer Wilds kiegészítője

Az Annapurna Interactive és a Mobius Digital időhurokba szorult naprendszerébe még egyszer visszatérhetünk az Outer Wilds első és egyetlen kiegészítőjével. Az Echoes of the Eye-ban egy sötét rejtélyt kell felfejtenünk.

Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.

Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Január második felében a bűnözésé lesz a főszerep az Xbox Game Passhez csatlakozó játékokban, ugyanis olyan címekhez férhetünk majd hozzá a szolgáltatásra előfizetve, mint a Desperados III vagy a Yakuza 3-4-5 Remastered.

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.