Hátborzongatóan jó TV-reklámon a God of War

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 19.
  • Videó
Link másolása
A Sony erősen nyitotta a hetet: egy vadiúj TV-szpotot tett közzé az új God of Warról. Az egyperces kedvcsináló egyetlen nyílvessző útját követi több különböző csatában. Bizonyára libabőrös leszel, ha rajongóként nézed végig.

A videó találóan "Nyíl" címen fut, hiszen egyetlen nyílvessző útját követhetjük nyomon benne különböző csatákban, ahol Kratos és Atreus próbál életben maradni. A spártai óvja és tanítja gyermekét, de van, amikor elszabadul a pokol, és csak a saját csatabárdjában és fia íjában bízhat.

A God of War április 20-án veszi be a boltokat kizárólag PS4-en.

39.
39.
Marcus88
#38: Azt írták a megjelenés napján érkezik a csomag!
Tehát Ápr.20 péntek.
38.
38.
Darksiders84
#37: Facen nagyon nyomulnak és tényleg a legolcsóbban értékesítenek. Ismeri valaki volt már rendelése onnan?
37.
37.
Marcus88
Köszönöm az NFO-t,rákérdezek a voltnál.
Itt a legolcsóbb:Konzolbirodalom 16.990
36.
36.
Darksiders84
#33: Megjelenés napján kell megérkeznie jobb helyekről de hívd fel kérdezz rá mert vannak kis új feltörekvő konzolboltosdik akik ráadásul olcsóbban probálnak érvényesülni. Ideg lennék ha nem jönne meg csak következő héten.
35.
35.
pucu9011
#33: Én egyszer rendeltem eddig elő játékot, de akkor azt megjelenés napján ki is hozták.
34.
34.
PaprikaJancsi
Most tényleg kérlek titeket elvonatkozni a platformoktól, azzal kapcsolatban amit mondok.

Teljes szívemből kívánom nektek, hogy ha meghal Kratos a Gears of War-os Dom-hoz hasonlóan, tisztelettel, és könnyek között búcsúzzanak el tőle, mert ha valaki, akkor ő megérdemli.
33.
33.
Marcus88
Egy kérdés,kicsit off lesz!

Pénteki napon jelenik meg a játék,aki előrendeli (futárral érkezik) az nap megkapja,vagy várni kell hétfő-keddig?
Hétvégén nincs csomagszállítás.
32.
32.
#30: Pedig pontosan ettől olyan szép ez a médium. Amikor konstatálja, hogy te, mint játékos is ott vagy, és nem csak megfigyelője, de alakítója is vagy az eseményeknek, és ezt a tudást fel is használja annak érdekében, hogy több érzelmet váltson ki. Amikor olyanra kényszerít rá a játék, amit te magad sem szeretnél megtenni, de muszáj, mert addig nem halad előre. Ettől zseniális a Brothers: A Tale of Two Sons, ettől ütött még jobban Booker kálváriája a Bioshock végén, ezért éreztük kényelmetlenül magunkat a GTA 5 kínzós jelenete közben és ezért ilyen hatásos a MGS3 vége.

Ha megtörténne a csoda, és a GoW végén meglépnék ezt, azonnal ennek a listának az élére ugrana a játék. Hiszen nem csak egy, hanem 3 (+tökömtudja mennyi) epizódon már amúgy is végigkísértük Kratost, és ebben ráadásul a kibontott karakterének köszönhetően valószínűleg még sokkal jobban meg is kedveljük. Abszolút földhöz vágna mindenkit a befejezés.
31.
31.
DarkLord
#29: Ez amúgy abból is jó ötlet, amit írsz, mert így gyakorlatilag levenné a terhet magáról a készítő csapat, azzal hogy neked kellene kinyírnod saját kezüleg Kratos-t a fiával. Tehát ők hátradőlve elbúcsúznának Kratos-tól és senki se őket hibáztatná, hanem saját magát, hogy "hogy lehettem ekkora f.sz, hogy kinyírtam Kratos-t"? :D
30.
30.
Yanez
#29: Pont ezen agyaltam én is, hogy milyen lenne, ha Kratos lenne a főboss! S akárcsak ő az apját, most őt úgyanúgy a fia nyirná ki. Bár eszméletlenül hangzik, valljuk be, mégsem lenne valami okos megoldás a játék hőn szeretett főszereplőjét sajátkezüleg kinyiffantani. Mindenki inkább a kölyköt kívánná a föld alá. :D
29.
29.
#28: Na igen, az is szép lenne, ha végül pont Kratos tanításait használná fel a gyerek ellene. :)

De ha már ennyire elszálltunk, az új főszereplő ötleténél maradva, hadd csavarjak mégegyet a dolgon a tiédet beleszőve: A játék végére Atreus tényleg badass lesz (felőlem éveket is felölelhet a történet), és valami, remélhetőleg jól megalapozott okból kifolyólag Kratos ellen fordul, jön a szokásos endgame bossfight. Na és mi itt kapjuk meg az irányítást felette. Ergó Kratost, a sorozat ikonját, az új főszereplővel, saját kezűleg kényszerülünk kinyírni. Még egy fura szimbolikája is lenne a dolognak, anno Kratos Árészt nyírta ki, és ő lett az új 'God of War'. Most megkapnánk a következőt, bezárulna a kör. Na az aztán egy fucked up búcsú lenne múlttól.
28.
28.
Yanez
#27: Én abban reménykedem, amit már leírtam, hogy a kölykökből egyszer majd egy badass karakter lesz, Kratos legnagyobb ellensége! Kiderül a félisteni ereje és apja múltja miatt megutálja őt. Vagy valami gonosz hatására lesz ilyen. Az is érdekes lenne, ha kiderülne, hogy az anyja valami istenség volt, vagy az, hogy Kratos nem a vérbeli apja.

Ebből nagy sztorit lehetne alkotni, egy sima "megint öljünk bosszúból" klisé helyett. Meglátjuk mit hoztak ki belőle!
27.
27.
#25: A: A klasszikus "bosszúsztori" mivoltából lehet gyenge lenne, de jól is meg lehet ezt oldani, ha elég időt kap Atreus karaktere. Én nem raknám rögtön ZS-kategóriába. A Last of Us végén (SPOILER), amikor Joel bekattant, egy baromi erőteljes jelenetsorozatnak voltunk tanúi, attól függetlenül, hogy Ellie túlélte. Ez ugyanúgy működhet itt is, főleg ha valós a veszteség.

B: Attól függ melyikükre gondolsz. Ha (tegyük fel) tényleg új főszereplőt szeretnének bemutatni a reboottal, amit (szintén tegyük fel) eleve többrészesre terveznek, akkor pontosan az hülyeség, ha nem az első részben lépik meg ezt. Ha új irányt szabtak a sorozatnak, Kratosnak minél előbb mennie kell. De ami azt illeti, én a gyerek halálát se tartom túlzásnak egy rész után. Óriási katalizátor lenne Kratosnak.
26.
26.
DarkLord
#25: Jahh úgy értettem a boldog véget, hogy annak örül mindenki, hogy egyik karakter se hal meg :D
25.
25.
Yanez
#21: A. Jó nagy ZS kategóriás maszlag lenne.

B. Egy rész alatt ezt hülyeség lenne meglépni.

C. Attól, ha senki nem hal meg, nem biztos, hogy boldog vége lesz, ha érted.

D. Erre tényleg nulla az esély.
24.
24.
Blueberry
Milyen újítás kell még? Ott a fejsze,az irányítás,maga az alap(nem görög mitológia)...jó lesz ez,csak csinálják ki a gyereket,mert ez a babysitter kratos nem az igazi
23.
23.
kexiaxel
Mikor lesz élménybeszámoló?
22.
22.
DarkLord
#21: Jahh és

D. Meghal a játék elején Kratos és felvezetik a gyereknek a játékot (erre nulla az esély és nagyon csalódott is lenne szerintem mindenki, ha nem Kratos-szal kellene végignyomulni, ha meghal Kratos csak a játék végén fog bekövetkezni).
21.
21.
DarkLord
Nem ölünk meg senkit, de azért írtam, mert ez szerintem most így nagyon benne van a levegőben a gyerek feltűnésével.

A. Megölik a gyereket a játék 1/3-nál és Kratos bedurran és dühből lehentel mindenkit.

B. A játék végén vagy meghal Kratos vagy a gyerek.

C. Senki nem hal meg és boldog lesz a játék vége (talán erre a legkisebb az esély szerintem).

Egyébként ez a megöregedett Kratos nagyon brutálisan jól sikerült, sokkal keményebbnek néz ki, mint bármikor valaha! Ha nőnemű lennék tuti rágerjednék :D
20.
20.
Eriksen96
Az élménybeszámoló mikor várható a játékról? :)
19.
19.
Matt8888
Az érzést még mindig hozza, ide vagy oda a véleményekkel : )
18.
18.
Marcus88
A fiú feltűnésével,jöttek elő ezek a gondolatok.
És lehet igazunk is lesz,csak nem ebben a részben.
17.
17.
Marcus88
Ez is igaz Yanez,csak eljátszottunk itt többen a gondolattal,hogy mi is lehet a folytatás.Sok lehetőség van!
16.
16.
Yanez
Miért kell rögtön arra gondolni, hogy meghal valaki? Lehet, hogy egy óriási közös kaland felvezetése ez, amiből minimum 3 részt fogunk kapni. Esetleg a fiú majd felnő és egy epic badass karakter lesz, akit csak az apja állíthat majd meg, egy esetleges folytatásban. Ez csak két újabb példa, még vagy tíz másikat tudnék mondani. Végül az is lehet, hogy tényleg kinyiffan valaki a végén, de ezt így egy rész alatt letudni... kizárt.
15.
15.
Marcus88
Hát igen a GOW egyet jelent Kratossal,de egyszer mindennek vége szakad.
Kell valami új!!!
Ha lesz valami akkor a végén lesz!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...