Dátumot kapott az évfordulós Street Fighter-pakk

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Kereken 12 klasszikus játékot tartalmaz a Street Fighter - 30th Anniversary Collection, amely május végén érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re. A pontos dátum mellett az előrendelői extrákról is szó lesz.

A Capcom bejelentette, hogy május 29-én érkezik a Street Fighter - 30th Anniversary Collection PC-re és konzolokra. A csomag számos klasszikus részt tartalmaz: a Street Fightert, a Street Fighter második részét, a Street Fighter II: Champion Editiont, a Street Fighter II: Hyper Fightingot, a Super Street Fighter második epizódját, a Super Street Fighter II: Turbót, a Street Fighter Alphát, a Street Fighter Alpha 2-t, a Street Fighter Alpha 3-at, a Street Fighter harmadik epizódját, a Street Fighter III: 2nd Impactot és a Street Fighter III: Third Strike-ot.

Ha PC-n, PS4-en, vagy Xbox One-on rendeled elő a gyűjteményt, bónuszként megkapod az Ultra Street Fighter 4 ingyenes kópiáját is. Ha Switch-re szerzed be a játékot, akkor a Super Street Fighter 2: The Tournament Battle-nek örülhetsz.

A Nintendo konzolján a helyi multi is támogatott, amely négy konzolt és nyolc Joy-Cont támogat. Ha éppen nincs kéznél nyolc játékos, akkor a gép veszi át a hiányzó játékosok irányítását.

A sorozat harmincadik születésnapjára kiadott kollekció csak az alábbi címek esetében támogatja az online multit: Street Fighter 2: Hyper Fighting, Street Fighter 2: Turbo, Street Fighter Alpha 3 és Street Fighter 3: Third Strike.

2.
2.
Necreon
SF3 Third Strike ami ebből releváns és valószínűleg aktív multiplayer közösség áll mögé, a többi max nosztalgizáni... lenne jó, ha a '80-as években eljutott volna hozzánk, de a történelem máshogy alakult.
1.
1.
Nothing
Az EX-triót még talán hozzácsaphatták volna, de így sem gyenge kis válogatás!
Happy 30th, SF! (Bár az éppenséggel tavaly volt, de whatev')
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...