Csúszik az Agony megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 21.
  • Csúszás
Link másolása
Mégsem jelenik meg március végén a Madmind Studio belső nézetes horrorjátéka. A csapatnak még több időre van szüksége az Agony polírozásához, hogy mindhárom platformon a lehető legjobb élményt nyújtsa.

Pedig olyan szépen indult a hajrá! A fejlesztők a múlt héten tették közzé az Agony gépigényét, így joggal hittük, hogy a játék a terveknek megfelelően március 30-án megjelenik. Pedig nem fog. A Madmind Studio bejelentette, hogy határozatlan időre eltolják a premiert.

A srácok ígéretet tettek, hogy a lehető leghamarabb tájékoztatni fognak minket az új dátumról. Az Agony PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is befut, már az utolsó simításokat végzik rajta, beleértve a polírozást és az optimalizálást, de sajnos nem végeznek vele a hónap végéig. A Madmind a türelmünket kérte, cserébe viszont a végleges verzió olyan élményt nyújt majd, amit minden játékos megérdemel.

A játék a pokol kénköves bugyraiban játszódik, ahol meggyötört lélekként kezdjük az utunkat és nem emlékezünk a múltunkra. Különleges képességünk az, hogy az utunkba kerülő embereket, de még az egyszerűbb elméjű démonokat is az irányításunk alá vonhatjuk. Ez a tudás nélkülözhetetlen a szélsőséges körülmények közötti boldoguláshoz.

3.
3.
Extol
Úgysem tudom megvenni érettségi előtt, hadd alakítgassák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...