Gears of War hírek, képek és pletykák

  • Írta: Daks
  • 2006. október 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Tíz új kép, egy viszonylag szomorú hír és egy szaftos pletyka érkezett ma Mark Rein legújabb üdvöskéjéről, az idén télen debütáló Gears of War-ról.
Tíz új kép, egy viszonylag szomorú hír és egy szaftos pletyka érkezett ma Mark Rein legújabb üdvöskéjéről, az idén télen debütáló Gears of War-ról.

A Microsoft Deutschland GmbH embereitől tudtuk meg, hogy Németországban betiltották a Gears of War-t, mely az ott élő Gamekapocs olvasóknak okoz majd nem kevés fejtörést. A cucc a germánoknál a túlzott brutalitás miatt lett üldözött termék, így a legjobb esetben is csak a pult alól, barna papírzacsiba csomagolva fog forgalomba kerülni, legálisan nem.

Ha végignéztétek a képeket és együttérzően pislogtatok egyet, akkor készüljetek fel, mert most jön a pletyi! A német ajkú Console Wars magazin emberei állítólag belekukkantottak a Microsoft svájci divíziójának megjelenési listájába és nagy megdöbbenésükre a Gears of War szerepelt a 2007. végén érkező Vista játékok között. Azt nem tudjuk, hogy csak kitalálták-e, vagy adminisztrációs hiba történt, vagy tényleg leleplezték-e a Microsoft terveit - de a lényeg, hogy ha egy pillanatra is, de apró reménysugár csillant fel a játék PC-s rajongói előtt. Akármi is lesz, mi szurkolunk az átiratnak és szeretettel várjuk a fejleményeket!

Ugrás a galériához

2.
2.
machintos
már az e3-on mondták h jön pc-re is.ebként a game állati minden szempontbolll!!ez már nextgen ilyenn über game soha nem leszz ps3-ra az biztos.)
1.
1.
FNorberto
Én midig biztos voltam benne hogy jön PC-re:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...