Alarm for Cobra 11 demó lokálban

  • Írta: Daks
  • 2006. október 20.
  • Letöltés
Link másolása
Ma megjelent a Synetic legújabb autós játékának demója, melyben az egyik magyar kereskedelmi TV-ből is ismert Cobra 11 sorozat szereplőinek bőrébe bújhatunk bele.
Ma megjelent a Synetic legújabb autós játékának demója, melyben az egyik magyar kereskedelmi TV-ből is ismert Cobra 11 sorozat szereplőinek bőrébe bújhatunk bele.

A német autópályarendőrség történetei immáron számítógépen is hódítanak, most pedig lehetőségünk nyílt rá, hogy kipróbáljuk magát a játékot. A teljes verzió novemberben érkezik, addig is töltsétek le a demót, hiszen annak 170 megás mérete cseppet sem elrettentő. Jó szórakozást!

A minimum rendszerigény:
1,8 GHz Pentium 4 vagy Athlon XP processzor
256 MB RAM
Windows XP Service Pack 2
DirectX 9.0c
128 MB-os GeForce 6600 vagy Radeon 9600
DirectX 9 kompatibilis hangkártya

Letöltés:
Gamekapocs lokál letöltés
11.
11.
dropteam
Sziasztok!



Nekem is ezt írja:could not create direct 3d device. Ez mi segítsen valaki e-mailom: balint.ihasz@freemail.hu
10.
10.
gipsy-71
Sziasztok!Tudtok segiteni ha igen akko valaki kuldje el nekem msnen a cracket!Sziasztok kössz mindenkinek!

msn cimem:kikiwap55@msn.com
9.
9.
trabantt
Sziasztok, tudom,hogy hülye kérdés,de letöltöttem Bit torrenttel a teljes Cobra 11-et. És nemtom,hogyan tovább??? Szeretném kipróbálni a teljes verziót, de nem tudom h most mit kell csinálnom,hogy teljes legyen a játék. Ha vki légyszi írja meg nekem

orban.ptr@gmail.com Előre is köszönöm :)
8.
8.
keced
csá nem tudna valaki segiteni !? most töltöttem le a full cobra 11 nitrot de kéne hozzá egy crack file és az nincs ki tudja h honnan lehet beszerezni ? az segitsen plz!
7.
7.
zsizs3
sajnos nekem is azt irja ki hogy could not direct 3d device

ez mit jelent? SEGÍTSETEK!!!!!!!! zsizs3
6.
6.
Zolyohaza
elkezdtem játszani a Cobra 11 Nitro-t, de az egyik küldetésnél elakadtam. Az a feladat, hogy egy busszal kell végigmennem az autópályán és a busz nem mehet 100 km/h alá, különben felrobban. Ezzel nincs is gond, sikeresen végigjutok a pályán, de a végén elterelnek egy földútra, ahol egy tóba kell beleugraton, ám előtte ki kell ugranom a buszból. Nem tudom melyik gombbal kell kiugrani!!! Valaki tudna segíteni? Előre is kössz
5.
5.
botond92
Szerintem nagyon cool a game .jó a grfkó nem a tökély de attól még jó játék!!! Meg amég nem jön a Carbon addig ez is jó lesz!!!
4.
4.
Daks
állíts mindent maxra, antialias, shader, kutyafasza és még ennél is szebb lesz :)
3.
3.
Adam9212
br4d ez tényleg Alarm FOR Cobra 11, semmi hiba nincs ebben! csak Daks angolul írta ki, mivel a nyelv lehet angol/német. töltsd le a gammát és megtudod!
2.
2.
Guppi
Nagyon rossz. Ráadásul még programozni sem tudnak mivel ez akadozik a gépemen miközben a most wanted közepes grafikán megy!!!
1.
1.
ZsBeni
Szerintem annyira nem rossz, world racing 2 motorra épül szerintem, mivel tiszta ugyan az a játék, meg a fejlesztő is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...