Call of Duty: WWII - jön a The War Machine DLC

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 28.
  • Letöltés
Link másolása
Bemutatkozott a Call of Duty: WWII második nagyobb bővítménye, amely első körben PS4-re fut be április elején. A War Mode új küldetésében légi harcokban is részt vehetünk egy vadászgép pilótafülkéjében.

Április 10-én landol PS4-en, majd egy hónappal később a többi platformra is befut a Call of Duty: WWII második DLC-je, a The War Machine. A három új multis térkép mellett egy friss War Mode-küldetést kapunk, illetve a zombimód is kibővül.

Ami a többjátékos térképeket illeti, az Egypt egy sivatagos helyszín, ahol az ókori piramisok között zajlanak a csaták. A Dunkirk ismerős lehet a tavalyi év nagy sikerű mozifilmjeiből: egy francia kisvárosban harcolhatunk, ahol egy nyílt és kimondottan veszélyes partvidék vár ránk. Végül a V2 egy rendkívül gyors tempójú térkép, amely egy németországi titkos rakétabázison játszódik.

Az új War Mode-misszió Operation Husky néven fut. A Raven Software-rel közösen készített szicíliai küldetésben német célpontok felderítése a cél, emellett pedig légi harcokban is részt vehetünk. Le kell lőnünk az ellenséges repülőgépeket, hogy megtisztítsuk az utat a szövetséges bombázók előtt.

A Nazi Zombies új fejezete The Shadowed Throne címen fut. A Barbarossa-hadművelet idején járunk, Berlin lángokban áll, de Doktor Straub szörnyűséges hadserege azért megkeseríti a szövetségesek előrenyomulását a városban.

A The War Machine DLC része a 40 dolláros szezonbérletnek, de külön is megvásárolható lesz a szokásos 15 dolláros áron.

1.
1.
McDuff
Raven Software, ezer éve nem láttam már így a nevüket leírva, pedig anno Soldier of Fortune, Jedi Knight és sok remek játék elején ott volt a logójuk, ma meg már csak CoD DLC-be segítenek be, nem is értem miért nem olvasszák be akkor őket ..csába.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...