Szeptemberben jön nyugatra a Dragon Quest XI

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix megerősítette, hogy a Japánban már elérhető Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age szeptember elején landol nálunk PC-n és PS4-en. A Switch-verzióra sajnos sokkal tovább kell várnunk.

Végre napra pontos dátumot kapott a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age nyugati verziója. A JRPG szeptember 4-én landol PS4-en és PC-n - tudtuk meg a Square Enix sajtóközleményéből.

Japánban már tavaly július óta elérhető a játék, de nekünk több mint egy évet kell rá várnunk. A csúszás esetünkben indokolt, hiszen a fejlesztő rengeteget csiszolt a Dragon Quest XI-en, hogy a nyugati közösség számára barátságosabbá tegye. Több mint 100 óra tartalom vár ránk.

Az angol szinkron mellett mi felújított menünek és felhasználói felületnek örülhetünk, továbbfejlődött a grafika, és a navigáció még intuitívabb lett. Kapunk egy belső nézetet is, amivel sokkal könnyebb lesz gyönyörködni a tájban és a karakterekben.

A felfedezés is némileg könnyebb lesz, lévén kapunk sprintelést, a veteránok pedig választhatják az extra kihívást jelentő nehézséget, a Draconian Questet is.

Ha előrendeled a szerepjátékot, egy exkluzív PS4-es témát kapsz, nem beszélve az olyan ingame elemekről, mint a Vest for Success, a Seed of Skill és az Uber Agate of Evolution.

De mi a helyzet a Switch-verzióval? A Square Enix szerint a fejlesztés technológiai szempontból rengeteg időt vesz igénybe, ezért idén már biztosan nem kapjuk meg a játékot a hibridkonzolra. Emellett a 3DS-es változatról sajnos lemondhatnak a nyugati játékosok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...