Az előzményeket meséli el az Aragami kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Lince Works egy négy fejezetből álló sztorikiegészítőt készít a 2016-os lopakodós játékához. Az Aragami: Nightfall az alapjáték előzményeit meséli el két új karakter szemszögéből. Pár hónapon belül le is csaphatunk rá.

A két éve megjelent Aragami szolid sikert mutatott fel, a 400 ezer eladott példány stabil rajongóbázist eredményezett. A Lince Works most az ő kedvükben szeretne járni, hiszen a legújabb kiegészítőben megismerkedhetnek az előzményekkel.

Az Aragami: Nightfall egy négy fejezetből álló bővítmény, amely "kitölti az alapjátékban maradt kulcsfontosságú narratív pontokat". Két új játszható karaktert kapunk, valamint egy új halálos árnyékképességet. A sztori egyedül is végigvihető, de a keresztplatformos online kooperatív módban az igazi az élmény. A kiegészítő csavar egyet a nehézségen is, az új kihívásokat elsősorban a tapasztalt rajongóknak ajánlják.

A megjelenés pár hónapon belül esedékes PC-n és PS4-en, de a fejlesztők további platformokat is számításba vettek. Van esély a Switch-verzióra is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...