Egy darabig ingyenesen játszható a Hitman: Sniper

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 30.
  • Akció
Link másolása
Mérföldkőhöz érkezett a mobilos Hitman: Sniper, ezért a készítők a következő napokra ingyenesen hozzáférhetővé tették a játékot. A Sniper Challenge kistestvérében a 47-es ügynök mesterlövész-puskáját kell ügyesen forgatnunk.

Ha emlékeztek még, a Hitman: Sniper Challenge a Hitman: Absolution promójátéka volt, ebből nőtte ki magát a Hitman: Sniper, amelyet a Square Enix Montreal (a népszerű GO-sorozat fejlesztőcsapata) készített el iOS-re és Androidra. Az anyag 2014-ben debütált, és bár eredetileg 5 dollárt kóstált, azóta árulták már 1 dolláros áron is, a minap pedig ingyenesen hozzáférhetővé tették: egészen április 4-ig fizetés nélkül játszhatunk vele.

A gáláns gesztus apropója, hogy a Hitman: Sniper elérte a 10 millió játékost, a fejlesztők pedig így ünnepelnek. A játékban egyébként a 47-es ügynök mesterlövész-puskáját kell a lehető legügyesebben forgatnunk: azt a feladatot kapjuk a különböző pályákon, hogy kilőjük a célpontjainkat, ám a küldetés teljesítéséhez több út is elvezethet, a munkánkat pedig toplistás pontozással értékeli a program.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...