Úton a Telltale-féle The Walking Dead utolsó évada

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2012-ben indult sorozat idén végre lezárul, elvégre a Telltale Games bejelentette a The Walking Dead utolsó évadát. A már felnőtt Clementine sztorija tehát véget ér - az első látnivalók a jövő héten érkeznek.

Három évad és két mellékág (400 Days, Michonne) után a negyedik évaddal idén véget ér a Telltale-féle The Walking Dead. Az utolsó széria is Clementine-ra koncentrál, aki még kislány volt, amikor 2012-ben megismerkedtünk vele. Azóta felnőtt és számos borzalmat túlélt, karakterek jöttek és mentek körülötte, de a lány története végre lezárul.

A fejlesztők mindössze egyetlen artworköt tettek közzé a hivatalos Twitter-csatornájukon. Clementine a második évadban megismert kisfiúval szerepel a képen, hiszen megesküdött, hogy megvédi AJ-t. A műértőknek feltűnhet, hogy a két karakter ugyanolyan pózban feszít, mint Lee és Clementine az első évad promóképén. A kör tehát bezárult.

Az első kedvcsinálókat a jövő hét végén, április 6-án kapjuk meg a bostoni PAX East apropóján. A The Walking Dead: The Final Season idén érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és mobilokra.

6.
6.
hadzsime
Nekem az első tökéletes volt, a második elment, de a többit szerintem elrontották.
5.
5.
RangerFox
wow. nekem a második évad nem jött be annyira, az első zseniális, a harmadik pedig sok szempontból meg is ugrotta azt. Szóval jah, ebből is látszik, hogy mennyire más az emberek ízlése. Várom nagyon az utolsó évadot, a Wolf among Us 2-t szintén.
1.
1.
Formula1fanatic
Zseniálisan jó hangulat jellemzi ezt a sorozatot, főleg az első két évadot. A történet az 10/10. Egy jól sikerült interaktív sorozat :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...