The Walking Dead: The Final Season Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A negyedi évaddal végre lezárul Clementine története.
Típus:

Idén folytatódik The Walking Dead utolsó évada?

A Skybound Games illetékesétől kérdezhettek a rajongók a legutóbbi Reddit AMA keretében, természetesen a fő téma a The Walking Dead: The Final Season sorsa volt. Ha van egy kis szerencsénk, még idén napvilágot lát a harmadik epizód.

Fejlesztőt talált a The Walking Dead utolsó évada

Hivatalossá vált, hogy a Telltale Games bezárása ellenére elkészül a The Walking Dead: The Final Season, az utolsó napjait élő stúdió ugyanis sikeresen megállapodott a Skybound Games csapatával.

Nem kapható, de nincs baj a The Walking Deaddel

Miután a The Walking Dead: The Final Seasont eltávolították a digitális boltok kínálatából, a Telltale tisztázta a helyzetet. A stúdió csak egy külsős csapatot keres, hogy befejezzék Clementine kalandját.

Mégis méltó befejezést kaphat a The Walking Dead?

Talán egy szériát sem érintett annyira negatívan a Telltale Games bezárása, mint a 2012 óta futó The Walking Deadet. Habár a The Final Season két rész után félbe maradt, úgy tűnik, mégis van remény az utolsó két epizód sorsát illetően.

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.

Bezárja kapuit a Telltale Games

A tegnap késő esti pletykák után a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan bezár a stúdió. A közlemény szerint nehéz éven vannak túl, és sajnos nem tudták leküzdeni az anyagi akadályokat.

The Walking Dead - így folytatódik a Final Season

A Telltale Games kiadta a The Walking Dead: The Final Season második epizódjának előzetesét. A folytatás a hónap végén esedékes a megszokott platformokon. Egyetlen lövés változtatta meg Clementine és AJ életét.

The Walking Dead - videón a finálé új epizódja

Augusztusban elstartolt a The Walking Dead: The Final Season, a második epizód pedig máris feltűnt a láthatáron. A Suffer the Children első látnivalója rövid betekintést nyújt Clem és AJ egyik nyugtalan éjszakájába.

Traileren a The Walking Dead: The Final Season

Befutott a Telltale-féle The Walking Dead utolsó évadának hivatalos előzetese. Clementine 2012 óta tartó útja közelít a lezárásához, lássuk tehát, hogy mire számíthatunk a The Final Season első epizódjában!

Interaktív videót kapott a Telltale Walking Deadje

Nyakunkon a The Walking Dead: The Final Season, nem árt tehát ismét végigfutni Clementine hosszú, nehéz döntésekkel teli történetén. A Telltale interaktív Story Buildere erre ad most lehetőséget, a végén pedig még egy mentést is kaphatunk.